Korte svaret – Enhver vil gjøre det bra !.

samme funksjonalitet

De har alle nøyaktig samme funksjonalitetSong Rhythm Tracks app har en tendens til å være den første når en ny utgivelse kommer ut men Sampler apps følge kort tid etterpå.

Alt som er beskrevet på nettstedet, i videoene, opplæring og brukerveiledninger er lik for Song rytmespor app og Sampler apps .

Velg fabrikkspor

Hver av de apps kommer med et annet sett med innebygde fabrikk spor.

Song rytmespor har ca 5 låter. Dette hjelper nye brukere umiddelbart får ideen om programmet. De kan lett bli slettet ved å sveipe hver forlot en om gangen, og det er bare ca 5 av dem.

Sampler apps har mer innebygd fabrikk spor, ca 20. Dette er i sjangeren Sampler. Det er ikke mye ekstra kostnad for disse sporene, men sporene er kanskje ikke de du ønsker å spille uansett. Tanken er at du kan ‘sample’ disse sporene ved hjelp av programmet . Du kommer til å sette pris på både lydkvalitet av sporene og fordelene ved å spille sporene bruke programmet . Igjen, slette de du ikke vil ha.

Factory sporer sett nå tilgjengelig som delte setlistene

Hvert sett av Sampler fabrikk spor er nå tilgjengelig for nedlasting som en delt spilleliste . Å gjøre dette

1. Opprett en ny (tom) setliste – trykk på blå ‘ + ‘ knappen .

2. Konfigurer setliste – trykk på blå knapp blyant-in-a-box

3. Navn på setliste navnet på Sampler som sporene du ønsker å hente, enten

  • Jazz og Blues
  • Classic Country Music
  • Afro-Cubansk Salsa

3. Trykk på blå timeglass knappen for å søke etter den navngitte setliste. Etter noen sekunder skal den nye setliste få befolket med 20 + spor av Sampler ved samme navn, og du vil se en bekreftelsesmelding.

4. Trykk på den blå floppy-disk-knappen for å lagre setliste.

Du vil nå ha 20 + ordninger i den nye spilleliste. Du kan gjenta dette for hver av de Sampler app fabrikk spor hvis du ønsker det, ved hjelp av en ny setliste for hver. Det er ingen kostnader for å laste ned spor definisjoner som dette. Din tildeling av nedlastinger er bare minskes når du laste ned låtene lyd ved å trykke på nedlastingsknappen.

Tildeling av Last ned Tracks

The Song Rhythm Tracks app kommer med en bevilgning på 20 spor før du trenger å kjøpe mer tildeling bruke in-app-kjøp med rosa handlekurv knappen . De sampler apps kommer med bare 4. Dette gjør at sampler apps til å være mye billigere. Det er ingen forskjell mellom i-app-kjøp av de ulike programmene. De fungerer likt.

Sammenligningstabell

 

nedlasting ikon app US $ Cost Track Last ned Allocation Innebygd (fabrikk) Spor
Classic Country Music Sampler
Classic Country Music Sampler
Classic Country
Music Sampler
$ 2.00 4 20+
Afro-Cubansk Salsa Sampler
Afro-Cubansk Salsa Sampler
Afro-Cubansk
Salsa Sampler
$ 2.00 4 20+
Jazz og Blues Sampler
Jazz og Blues Sampler
Jazz og
Blues Sampler
$ 2.00 4 20+
Song rytmespor
Song rytmespor
Song rytmespor $ 5.00 20 5