Every musicians view

Vi canvassed några synpunkter från sociala medier. Det är alltid intressant att se hur andra ser Song Rhythm spår. Se vad du tycker.

No.1 för musiker användbarhet

      Ethan – Kyoto, Japan. Sax spelare. Spelar pop, rock, blues, jazz, bop, ballader, allt verkligen

avatar

OMEDELBAR musiker användbarhet.    Vad är annorlunda om denna app är att det gör det möjligt för den genomsnittliga killen, med mycket liten ansträngning för att spela sina låtar till mycket engagerande arrangerade rytm spår. Jag har provat massor av dem och jag har inte stött på någon annan app som kommer i närheten av det. Denna app kombinerar en musiker spelare, en setlist chef och arrangör i en app. Det är verkligen snabb att välja arrangemang och sedan kan du sätta dem i låtlistor och hålla förändras och omordna listorna som din set utvecklas. Nu ska jag bara ta min sax’ och min mobiltelefon och antingen spela en setlist eller snabbt söka och hitta spår som jag går igenom mina böcker leadsheet. Om jag inte har ett spår för en låt, en minut senare kommer jag har och kommer förmodligen att spela den. För mig, det finns inget annat som har denna typ av omedelbar musiker användbarhet.

Maverick och en sann innovatör för den praktiska musiker

          Sandra – Perth, Australien. Spelar gitarr. Tycker folkmusik.

avatar1

Verklig innovation. Vad kan jag säga som inte redan sagts? Endast kanske att detta App är en sann innovatör. En ensamvarg skulle man kunna säga. Det verkar göra allt annorlunda. Det var inte vad jag hade förväntat mig, men nu är allt annat jag har provat verkar överflödig. Vad vill du verkligen vill göra? För att spela med blinkande lampor – låtsas att slå riktiga trummor? Eller för att få en MP3-fil som är en professionell kvalitet uppbackning spår på en låt du spelar? Det tror jag, är innovation. Det är vad du får här. Det är som en korsning mellan ‘Music’ App och en musiker uppbackning spår tjänst. Du väljer det spår du vill och Alive Drumming servrarna får du det. Då har du mycket mer musiker vänliga låtlistor och spelare än vad du får med ‘Music’ App. Spelar blir en verklig glädje i stället för kamp. Det är vad alla av oss musiker vill ha. Vi vill spela våra instrument och har stor rytmisk uppbackning med ett minimum av krångel och besvär. Det är vad den här App levererar. Verklig innovation för musiker.

Trummaskiner fungerar inte end-to-end. De är inte prestations klar

      Eloa – Brasilien. Gitarr, sjunger. Loves conga, timbales, bongos och claves. Spelar och sjunger bossa nova, jazz samba, merengue, lambada 

avatar2

LOVE THIS APP !!    Aldrig sett något liknande. Trummaskiner inte klippa det, även sådana med några bra klingande rytmer. Ingenting fungerar annars bra end-to-endtillhandahålla rytmiska backing tracks till din låtlista. Det närmaste jag har sett till denna App är de program som har den fullständiga noter, backing tracks och är sång baserad. Du köper plåten-musik och uppbackning musik för en sång. De är OK, lite dyrt och inte alltid har din låt, eller placeringen av din låt, som du vill använda. De kan vara lite otymplig samt och rytmer brukar inte vara mycket bra på egen hand. Denna app är så mycket bättre för mig eftersom (i) rytmer är fantastiska, (ii) det spelar ingen roll om de inte har din låt, du kan ordna det själv, helt enkelt, och (iii) spåren börjar billig och få billigare ju mer du använder appen. Hurså? Jag har hittat jag använder ofta samma rytmer och sång former. När jag väljer exakt samma kombination för en ny låt App erkänner det har den redan och inte hämta den igen. Det är ett annat spår namn i App med en annan titel, men App måste vet att det kan använda samma ljudfil. Smart. Det är ocksåprestations klarså långt som låtlistor och spelare går. Så jag bara använda den här appen och det är snabb och tillförlitlig för mig under prestanda. Helt älska denna app.

En unik arrangör ger en hel del rytmisk stöd för ringa kostnad

      Hilly – Tokyo nu. Spelar gitarr och piano och sjunger. Tycker latin och klassisk rock och pop

avatar3

Hundratals bra rytmer. Jag tycker att denna app ganska unikt i sin inställning till att arrangera. Det är inte den mest omfattande arrangören tillgängliga men det är unik i sin enkelhet. Det verkligen tillåter några ganska enkla sätt att ordna ett spår från att helt enkelt matcha på spårtitel till att välja en välkänd sång form. Du kan även ange sång formulär med hjälp av ”stick notation” (se deras hemsida eller inbyggd hjälp skärmar). Man får då ett arrangemang baserat på snittstrukturen hos sången med alternativ för introduktioner och avslutningar liksom. Detta fungerar förvånansvärt bra tillhandahåller ett spår som verkligen beskriver delar av låten, inklusive broar och mellersta refränger också.Det är en hel del rytm stöd för mycket liten ansträngning och kostnad. De låter mycket bra. För många låtar, det är allt du behöver, men för vissa låtar som du kanske också vill trumma raster eller olika stilar av trumma hela sången. Det är inte vilken låt Rhythm Tracks gör – men inte i alla fall. Jag har hört att de arbetar med att införa pauser just nu (nu levereras i frigör 3,0). Ändå har det aldrig funnits ett enklare eller snabbare trumma rytm arrangör som detta och spelaren och låtlistor göra det mer användbar än något annat.Jag älskar de hundratals stora rytmer.

Professionell kvalitet resultat, en enkel metod med portabel bekvämlighet

      Ron – LA, USA. Spelar gitarr, munspel, piano och trummor. Tycker country, rock, jazz och blues

avatar4

PROFESSIONAL och användbar.  Denna app är otroligt. Jag är helt underskattat hur bra det är. Kvaliteten på backing tracks är verkligt professionellt – professionell, begåvad trummor, professionell ljud, professionella arrangemang. Tillsammans med det, har jag aldrig haft en app så här innan var är fungerar så bra att hålla alla spår i en tabell och att kunna ordna dem i play-listor. Du kan även spela hela listan över låtar med en knapptryckning. Otrolig. Jag kan fortfarande inte komma över att det inte finns något annat kvar att göra. Det fungerar bara bra! Det finns 4 ingår ”fabriken” spår som är OK. Den Jazz och Blues Sampler app har 23 anständiga låtar ingår. Dessa är bra att utvärdera programmet, men den verkliga makten kommer med använda den för att ordna dina egna låtar / spår. Det finns inget enklare än så här. Du kommer inte tro det. Jag har skapat några av mina egna arrangemang med 10+ körer som är hur vår grupp spelar. Jag bär runt med mig på min iPhone, och har den på en gammal iPad också, vilket är bra för vår störning. Fortfarande arbetar på den gamla iPad. Inga problem med fart. Bara börja med  [ Jazz och Blues Sampler] app och sedan lägga till några spår du vill senare. Det finns 1000-tals rytmer att välja mellan – goda också. Det finns inget annat där ute något liknande App – det finns inget som dumma MIDI * dumma * maskiner. Det är verklig kvalitet, professionell och användbar. Rekommenderad.

En diskret undrar är en ulv i fårakläder med yttersta användbarhet

      Wendy – Florens, Italien. Spelar gitarr och klarinett. Tycker klassisk musik och klassisk populärt, folk, latin, jazz och blues, särskilt på klarinett!

avatar5

ULV I FÅRAKLÄDER.  Min erfarenhet är liknar andra affischen. Denna app, vid första anblicken verkar intetsägande och oinspirerande, men det är en varg i fårakläder. Det är själva kärnan i drift – som Braun eller B & O. Inga blinkande lampor. Inga jippon. Bara snygg design och en TOTAL RETHINK när det gäller användbarhet. De backing tracks är den bästa tänkbara och klar på ingen tid alls. De verkligen låter som en trummis spelar den faktiska SONG. Jag vet inte hur de uppnå detta utan att veta allt om sången. Det är kusligt.

Jag har provat andra musik generationens program för att få uppbackning spår, med mycket begränsad framgång. Jag ger alltid upp med dem i slutet eftersom de tar upp så mycket av din tid och inte låter det inspirerande ändå. Det är inte som att med dessa Song Rhythm spår. 30 sekunder toppar och de låter bara bra. Inga blindgångare. Organisationen och uppspelning av spåren nämns inte mycket men det är lysande, och så underskattade. Du behöver inte använda en annan spelare. Den inbyggda spelaren är en ‘musiker’ spelare – stora knappar, kvalitet hastighetsvariation som kvarstår till nästa spel. Här är en annan stor sak som inte nämns mycket. Du kan alltid se arrangemanget på skärmen, så att du vet vad du kommer att spela tillsammans med. Och det är i musiker språkvilket är precis vad du vill. Bra. De flesta av mina låtar jag inte haft att ordna som jag har hittat en med den inbyggda sökfunktionen. Jag har ordnat ett par dock och det var så lätt. Det finns egentligen inte något annat så här. Super helt enkelt arrangera. Bra ljud. Totalt underdrift. Jag bara älskar det – även på min iPod Touch! Jag spelar en hel del latinska rytmer och de har dem alla. Och de låter så äkta. Helt rekommenderar jag denna App för människor som bryr sig om musik och ljud och inte letar efter en blinkande ljus-leksak, utan snarare något som kommer att tillfredsställa för resten av ditt liv. Real Kvalitet är så sällsynt, men det är en varg i fårakläder.

En musiker arrangör som talar ditt språk

      Ele’ – Melbourne, Australien. Spelar piano. Liksom jazz, blues och latin. 

avatar6

En musiker’S ARRANGER– Det är vad jag kallar detta App. Varför? Eftersom problemet med allt annat jag har sett är att vi musiker oss använda ett språk när vi talar om våra arrangemang och App talar alltid ett annat språk. När du sitter ner med din kompis musos och någon ringer en melodi, vad säger du? Man kan säga låt oss spela den eller den melodi, och om du har alla spelat ihop innan alla vet hur det är organiserat. Men om det inte är en låt som du har alla spelat tillsammans innan, vad händer då? Jag förväntar mig att ledaren kallar tempo som ska användas – medel snabbt säga och kanske också känna – Bossa eller Reggae eller vad som helst och om det blir ett intro eller du går rakt in från toppen. Du kan komma överens om antalet körer sedan också och kanske ordning solon också. Tja, det är dess typ av språk du vill från din backing tracks också. Du vill veta om det finns ett intro och i så fall hur lång tid det är. Du vill veta hur många körer, så att du besluta om solon etc. och du vill veta om tempo och rytmiska stil. Det är den typ av information som du får med den här appen och det är hur du ordnar “dina spår samt – i musiker språk – inte i blinkande lampor och konstiga kontroller – bara vanlig engelska musiker arrangemang språk. När du bläddrar igenom listan med spår, har varje spår dess arrangemang stavas ut som att till exempel – 8-barer intro, 6 körer av 16-bar samklang med en 4-bar slutar använda Det är den typ av information som du får med den här appen och det är hur du ordnar “dina spår samt – i musiker språk – inte i blinkande lampor och konstiga kontroller – bara vanlig engelska musiker arrangemang språk. När du bläddrar igenom listan med spår, har varje spår dess arrangemang stavas ut som att till exempel – 8-barer intro, 6 körer av 16-bar samklang med en 4-bar slutar använda Det är den typ av information som du får med den här appen och det är hur du ordnar “dina spår samt – i musiker språk – inte i blinkande lampor och konstiga kontroller – bara vanlig engelska musiker arrangemang språk. När du bläddrar igenom listan med spår, har varje spår dess arrangemang stavas ut som att till exempel – 8-barer intro, 6 körer av 16-bar samklang med en 4-bar slutar användadennarytm på dettempo. Det är vettigt för mig och andra musiker och är den typ av språk som skulle användas mellan oss när vi spelar tillsammans. Det är därför jag kallar detta App a “musikernas arrangör.


Song Rytm Tracks

Song Rytm Tracks
Song Rytm Tracks

Song Rytm Tracks är en ny typ av bakgrundsspår består helt av rytmisk uppbackning (ingen melodi eller harmoni) arrangerad att den musikaliska formen av låten – det är ”songform”. Dessa spår är kompletta föreställningar som man får från en professionell trummis. De har en inräkning i inledningen avsnittet körer och karakteristiska ändelser, inramat av fyllningar visar var sektioner början och slutet. Även musikaliska broar och mellersta körer har högre intensitet i förekommande fall till stilen. Saker hålls enkelt genom att göra sig av med den traditionella arrangör gränssnitt. Man kan välja ett spår på under 30 sekunder – under 15 sekunder när man får kläm på det.

App Player har tempo inställning och en möjlighet att sekvensera spåren för din spelning eller jam session. Det är för musiker på alla nivåer. Nya musiker använder App att ge ett komplement till låtar. De får en rytm som är sympatisk, så att de lär sig att hålla tiden, komma in i spåret och internalisera låtens musikaliska struktur – allt detta medan du njuter av engagerande och inspirerande rytmer. Gigging musiker katalog sitt stöd till låtlistor och använda den för att styra prestanda. Med rytmisk uppbackning kvalitet, med en setlist anläggning och musiker spelare,  alla i en App är så bekvämt man befinner sig med hjälp av denna rytmiska stöd mer och mer.

Song Rytm Tracks är verkligen hög kvalitet rytmisk uppbackning som är bekvämt att välja och spela. Du kommer inte att tröttna på dessa backing tracks. Du kommer inte att behöva sekvensera någonting. Du kommer att finna att spelaren och setlist s användargränssnitt uppmuntrar fortsatt användning. Du kommer att få uppskatta form av dina låtar mer och du kan inkludera dessa spår i egna enkla och album utgåvor. Inte avskräckas av erfarenheter med andra mobila trummande Apps. Song Rytm Tracks är något annat.

Oavsett om du lär en ny låt, fastnar gigging eller skära din senaste album, denna Song Rhythm Tracks ger en lösning.

Kolla in prover av ljudet på Alive Drumming prover sida

Kolla in dessa artiklar från Alive Drumming som ger ytterligare inblick i tankarna bakom produkten,

Hur man öva, sedan hur man fastnar

När ska arbeta på din rytm?

Varför songform med rytmspår?

Ladda ner Song Rhythm Spår App Apple App Store

Försök Alive Drumming s sampler apps tidigare prov arrangerade spår av populära låtar. Det är då lätt att använda appen för att anpassa dessa till din praktik och prestandakrav. Alla provtagaren apps är desamma Song Rhythm Tracks app, men med de medföljande provspåren.Publiceras också på Medium.