Kolla in artikeln ovan ” Att handskas med Song Forms: Tips för Drummers ” från Learn Jazz Standards hemsida. Det är bra råd för trummisar om hur man förstärka sång formen medan trumma.

Någonsin undrat varför ” Song  Rytm Tracks ” , och inte bara ” Rhythm Tracks ”?

Det beror på att trumma alltid ska vara beskriver form av låten du spelar. Det är fundamentalt roll trummisen eller rytmen spår om du spelar utan en trummis. I artikeln ovan, som handledning trummisar, förklarar detta mycket väl.

spelar alltid i ”song formen”

Du bör inte använda en rytm spår som inte beskriva form av låten, för om du gör det, som sedan motverkar form av låten och därför motverkar den låt du försöker spela. Detta kan vara subtila, särskilt om du inte har ansett det tidigare. Nya musiker ofta inte och felaktigt har tror att någon metronomic ljud eller spår kommer att göra. De missar fruktansvärt och inte ha songform beskrivs faktiskt hämma dina framsteg.

Alltid njuta bra låt ackompanjemang, lätt

 

iPhone 8 plus 03 MainTableScreen inramade
iPhone 8 plus 03 MainTableScreen inramade

När du har ett öra för formuläret som beskrivs av trummande du kommer att finna det svårt att spela tillsammans med någon trumma som inte beskriver formen på rätt sätt. Om du gör det är det som om du spelar en melodi och rytm spåret spelas en annan melodi. När du spelar med en korrekt anpassad rytm spår, det är en fantastisk upplevelse. Du och trummisen är ”i synk”, och var du befinner dig i form håller blir förstärkt. Detta gäller särskilt när man improviserar. Du vill att varje hjälp du kan få för att hålla dig i form; du inte vill ha en trummis, eller en rytm spår, skickar falska meddelanden. Alltid, alltid, öva med Song Rhythm Tracks . Nu när de är så bekvämt, super-enkelt att installera, låter helt bra och lätt att hantera, det finns ingen anledning att inte längre.