Vi har handplockat vissa av våra favorit   frågor om Alive trumma och  Song Rhythm spår .


Varför dessa  Song rytmspår  låter så bra?

De gör, inte de! Och för ett antal skäl:

 1. Stora Inspelningar av Great Drummers  – Song Rytm Spår ordnas från noggranna studioinspelningar av utmärkta trummisar. De är  inte  tillverkade av midi-filer passar ihop ”prov” från enkla trum hits att bilda en mekanisk stil utan snarare  flera längre bildar fulla inspelningar  av topp studio trummisar, som varar från upp till 8 bar vid en tid då du hör subtila trumma rullar, variationer i ride cymbal kranar, komplexa fyllningar och mer. Den rytmiska stilen kommer från begåvade trummisar som mycket har erfarenhet av att viss stil vara det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Lovord & Dyrkan, Blues och mycket mer !
 2. Det är naturligt variation främjas över upprepningarna . Det finns ett antal inspelningar av, säg, en fyllning eller skott tas och selektivt utvalda medan sekvensering och teknik den slutliga ljud. Detta ger den naturliga variation man får med trummisar. Det hjälper till att förhindra trummor blir monotona och repetitiva.
 3. Trummisen är stava ut många aspekter av låtens formen som (s) han spelar . Detta kan ha en större bidragsgivare än vad man kan föreställa sig. Det är vad verkliga trummisar gör , men trummande programvara sällan gör. Den trummande indikerar
  • När du återvänder till ‘överst i formuläret’ igen
  • När dina sektioner slutar och börjar igen
  • När du startar eller avslutar en bryggsektion
  • Oavsett om du spelar en mellan refräng eller alternativt den första eller sista refrängen. Detta hjälper inte bara dig att hålla plats medan du spelar, men det gör hela upplevelsen så mycket trevligare att lyssna på eller spela tillsammans med.

Allt detta tar en hel del noggranna förberedelser och curation, stor lagring och sofistikerade algoritmer. Vi anser att detta inte kan uppnås på mobila enheter själva vilket är anledningen till vår lösning innebär våra molntjänster arbetar med mobilappen.


Kan du ge mig några exempel på Song Forms?

Song Former för ett antal låtar är  här


Din trummande ljud är torrt! Kommer Alive Drumming, eller kan jag lägga till reverb?

Alive trumma s  Song Rytm Tracks   levereras utan reverb (aka ”torra”). Vi strävar efter att göra vår iOS-app Apple inter-app ljud (IAA) kompatibel. När det är, kommer du att kunna använda andra, 3: e parts appens att lägga reverb till ljudet. Se  youtube video  för en del av dem i aktion.


Lever Drumming stödja mitt land eller region?

klot
klot

Alive Drumming syftar till att täcka alla regioner, länder, språk och kulturer, som omfattar en mångfald av rytmer är vad vi handlar om. Om vi inte har antagit er ännu, vi nästan säkert syftar till att i framtiden. Om du vill ha din stödjas nu, varför inte kontakta oss på  marketing@alive-dumming.org


Vilken låt former gör Alive Drumming stöd?

Vi stödjer alla de populära, eteriska sång former  med namn  – 12 bar blues, 16 bar låtar, 32-bar A1A2 och 32-bar AABA, och cirka 30 andra mindre vanliga även  vid namn . Listan ökar! Vi stöder också välja samma sång former med hjälp av  stick notation istället för namn . Detta anger helt enkelt sektionslängder i barer, till exempel “8 | 8/8 | 8, där ‘bro’ sektioner föregås av en ‘/’ istället för ‘|’. Dessutom stöder vi användarna definierar sina egna former via  stick notation, inklusive repetitioner och sammanlänkning av upp till fyra (4) delar . Detta gör det möjligt för en verkligt stor flexibilitet, tillräckligt för att beskriva någon låtens formulär. Se användarhandboken för mer information Spår Song Rhythm.


Vad rytmer finns för Song Rytm Tracks?

Appen stödjer för närvarande ca 60 olika distinkta rytmkategorier , som omfattar ca 250 distinkta rytmer . Av dessa är de flesta finns med olika instrument som “RIM skott eller, säg, träklossar, och många på flera tempon . I alla över 3700 olika rytm spår inspelningar finns tillgängliga som kan appliceras på en sång form. Appen gör valet av en av dessa 3,700+ inspelningar enkla genom filtrering på en musikalisk meter  (säg 4/4 eller 3/4 tid), och  känsla  (även eller raka, 8: e eller 16: e anteckningar). 
Här är en liten prov av stilar representerade:

 • Jazz, swing, rak 8, modern, sofistikerad, gammaldags
 • American land stilar, inklusive Nashville
 • Amerikanska Blues, shuffles, hårda blandar, gammal tid, långsam, snabb
 • Salsa, Samba
 • Bossa Jazz Bossa borstar, Latin Bossa, bongos, slagverk
 • Techno, olika former
 • Rock, hårdrock, heavy
 • Pop, rak 8, rak 16, långsam, medium, fast

För en fullständig lista över alla rytmer och under rytmer se sidig katalog-rytmisk stilar .


Hur kan jag använda Song Rytm Tracks? Vad är min licens?

Alive Drumming  beviljar  licens att mixa dess spår. Det vill säga, du kan ta  Song Rhythm Tracks  audio, blanda med ditt eget innehåll och sälja den mix som ditt eget arbete utan att betala en avgift till Alive Drumming. 
Alive Drumming  förbjuder  återförsäljning eller omfördelning av dess  un-mixed , ursprungliga  Song Rytm Spår . Det går inte att sälja eller ge bort dessa spår om du inte blanda dem till en ny kreativ arbete. 
Alive Drumming  uppskattar konstnärlig attribution men kräver inte skrivning i ditt remixade verk. Du behöver inte tillskriva Alive Drumming för rytmen spår i din remixed ursprungliga arbete men om du vill lägg till ”rytm spår som tillhandahålls av Alive Drumming (c)” och en hänvisning till denna webbplats.


Hur kan jag få dessa  Song Rytm Tracks ? Är de tillgängliga på Amazon eller iTunes?

Spåren är tillgängliga via Apple iOS Mobile App och kommer senare att vara tillgängliga via en Android mobil app. 
De enorma permutationer av sång former och rytmer tillgängliga medel traditionella ljudfil distributionskanaler iTunes och Amazon inte passar in i denna nya medium  Song Rhythm spår . 
Framför allt gör Amazon och iTunes inte rymma extra hjälp som krävs för musiker att välja lämplig spår. 
Alive Drumming har inga planer på att marknadsföra dessa spår på äldre medier som ljud-CD eller DAT-band.


Vem är Song rytmspår för?

Alla musiker ! Nya musiker; Erfarna musiker; Stora musiker; 
Verkligen, varje musiker inklusive Pianister, Gitarrister, horn spelare, sångare och även Drummers. 
Spåren kan användas för övning, prestanda och skära release. 
Om du vill veta mer om deras fördel i praktiken med hjälp av  Song Rhythm Tracks  app finns i nyhetsartiklar, 
” När ska arbeta på din rytm? 

” Hur man öva, sedan hur man fastnar ”

” Varför songform med rytmspår? 


Skulle Alive Drumming inkludera denna extra rytm?

Om vi inte redan inkluderar en viss rytm, skulle vi vilja arbeta med en trummis att inkludera det. Det handlar om att göra högkvalitativa ljudinspelningar av trummande på flera tempon inklusive flera bilder och fyllningar används i vändningarna. Den ljudinspelning kommer att analyseras för att identifiera var de olika aspekterna uppstå och preferensnivån för varje händelse. Detta är grunden för Alive Drumming att införliva ytterligare rytmer i sina  Song Rhythm spår . Om du är en trummis och har en rytm du vill vara representerade maila  feedback@alive-drumming.org


Vad är Alive Drumming policy om integritet?

Alive Drumming tar den personliga integriteten på största allvar. Vi strävar efter att proaktivt skydda integriteten hos våra kunder genom att inte lagra någon personlig information om det inte är absolut nödvändigt, och bör det vara fallet, kommer det alltid att skyddas av stark kryptering. Vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt lämna ut någon personlig, privat eller konfidentiell information vi har på andra.


Hur kan jag lära mig om sång formen?

Song form bygger på konceptet att varje låt har komponerats runt en musikalisk form eller struktur. Populär sång väljer ofta enkla former som en grund för en låt, men formerna kan vara mer komplicerat också. 
En bra referens på låten formen (struktur) är den Wikipedia artikeln,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming vill ge dig de enklaste och mest tillförlitliga metoder för att beskriva låt form. 
Song Form kan väljas med både (i) traditionella namn som ’16 -Bar Tune’, eller (ii) ‘stick notation’ motsvarande ‘4 | 4 | 4 | 4’ om det är vad du föredrar. 
För fullständig information om Alive Drumming s  Song Rhythm Tracks  mobil app och det är flexibiliteten att identifiera Song Forms se sidan  Song Rytm Tracks

Du kan beskriva en Song form med ”användardefinierade” Song formulär i mobilappen, och för populära låtar, söka efter en användar bidragit Song Formulär för den låten, igen inom mobilappen. Det finns nu tiotusentals dessa delas.


Song Rytm Tracks

är en ny typ av bakgrundsspår består helt av rytmiska underlag (ingen melodi eller harmoni) anordnad till musikalisk form av låten – det är ” songform ”. Dessa spår är kompletta föreställningar som man får från en professionell trummis. De har en inräkning i inledningen avsnittet körer och karakteristiska ändelser, inramat av fyllningar visar var sektioner början och slutet. Även musikaliska broar och mellersta körer har högre intensitet i förekommande fall till stilen. Allt detta utan en typisk arrangör gränssnitt och därmed hålla det enkelt. Man kan välja ett spår på under 30 sekunder – under 15 sekunder när man får kläm på det.

App Player har tempo inställning och en möjlighet att sekvensera spåren för din spelning eller jam session. Det är för musiker på alla nivåer. Nya musiker använder App att ge ett komplement till låtar. De får en rytm som är sympatisk, så att de lär sig att hålla tiden, komma in i spåret och internalisera låtens musikaliska struktur – allt detta medan du njuter av engagerande och inspirerande rytmer. Gigging musiker katalog sitt stöd till låtlistor och använda den för att styra prestanda. Med rytmisk uppbackning kvalitet, med en setlist anläggning och musiker spelare,  alla i en App är så bekvämt man befinner sig med hjälp av denna rytmiska stöd mer och mer .

Song Rytm Tracks  är verkligen hög kvalitet rytmisk uppbackning  som är bekvämt att välja och spela . Du kommer inte att tröttna på dessa backing tracks. Du kommer inte att behöva sekvensera någonting. Du kommer att finna att spelaren och setlist s användargränssnitt uppmuntrar fortsatt användning. Du kommer att få uppskatta form av dina låtar mer och du kan inkludera dessa spår i egna enkla och album utgåvor.

Oavsett om du lär en ny låt, fastnar gigging eller skära din senaste album, denna  Song Rhythm Tracks  ger en lösning.

Kolla in prover  av ljudet på  Alive Drumming prover sida

Kolla in dessa artiklar  från Alive Drumming som ger ytterligare inblick i tankarna bakom produkten –

” När ska arbeta på din rytm? 

” Hur man öva, sedan hur man fastnar ”

” Varför songform med rytmspår? 

Ladda ner Song Rhythm Spår App  på  Apple App Store

Försök Alive Drumming s sampler app s tidigare prov arrangerade spår av populära låtar. Det är då lätt att använda appen för att anpassa dessa till din praktik och prestandakrav. Alla provtagaren apps är desamma  Song Rhythm Tracks  app, men med de medföljande provspåren.

 


Publiceras också på Medium .