illustration sax AndySnitzer

Denna vecka Alive Drumming lanserade sin första ‘Sampler’ upplagan av ” Song Rytm Tracks (SRT) iOS App är” Jazz och Blues Sampler ”.


 

Jazz och Blues Sampler har samma möjligheter som standard App men kommer förinstallerad med 20+ Jazz och Blues arrangemang och en tilldelning av 4 nedladdningar för egna arrangemang (fler finns tillgängliga via In-App Inköp). Detta ger en möjlighet att prova några arrangemang av dessa välkända standarder innan du använder App för dina egna arrangemang. Det är samma App med de senaste grafik och anläggningar.

Stoppa Press – gratis under en begränsad tid!

Alive Drumming har just minskat denna App pris till ‘fria’ under en begränsad tid, varefter den återgår till full prissättning. Detta är ett utmärkt tillfälle att prova denna förebådade rytm spår arrangör utan kostnad. Prova Jazz och Blues standarder och arrangera några fler spår för vad låtar du spelar för tillfället. Det finns ett stort urval av autentiska rytmer från begåvade konstnärer över många genrer utöver Jazz och Blues.