Εδώ είναι οι απόψεις μου για το πώς να πάει για εξάσκηση και εμπλοκή.

Αυτό είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος του ταξιδιού του να γίνει μουσικός. Έγραψα αυτό κάτω, προς όφελος ενός μουσικού μόλις ξεκινήσουν για το ταξίδι του, θέλουν να ξέρουν ποια είναι τα βασικά πράγματα που θα καθορίσουν την επιτυχία τους. Ξέρω ότι σίγουρα δεν πάει για αυτό με τον σωστό τρόπο για πολλά χρόνια. Δεν είχε καμία μουσική παιδεία ως παιδί, αλλά ως ενήλικος κατά την εκμάθηση μουσικής, για πρώτη φορά, είχε το πλεονέκτημα ενός ιδιωτικού δασκάλου, αλλά ποτέ δεν απευθύνεται πραγματικά αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Μαθαίνοντας Μελωδίες στον ιδιωτικό τομέα

Αν είστε εκμάθηση μιας νέας, ίσως πρόκληση, μελωδία, για πρώτη φορά, σε ιδιωτικό ιατρείο, τότε σίγουρα, δενμετράνε από το μετρητή και να χρησιμοποιήσετε έναν μετρονόμο / κλικ-track επιλεκτικά και με σύνεση για να ελέγξετε το χρόνο σας, αλλά, μόλις «Εχω επιβεβαίωσε το έχεις, το συντομότερο δυνατόν να σταματήσει για πάντατη χρήση του μετρονόμου ή κάντε κλικ στο κομμάτι αυτό συντονιστείτε και να μην το χρησιμοποιήσετε ξανά για το συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, γιατί ό, τι ήταν κάποτε βοηθώντας σας να πάρετε την καλύτερη ρυθμικά θα περιορίσει τώρα ρυθμική αίσθηση σας και να σας κρατήσει πίσω.

Όταν παρεμβολών ή Gigging με άλλους μουσικούς

«Ας το Melody από τον οδηγό σας».

Κάθε μουσικοί δείτε
Κάθε μουσικοί δείτε

Όταν εμπλοκές ή gigging, δεν μετράνε στο κεφάλι σας. Με αυτή τη φορά θα πρέπει να έχουν εσωτερικεύσει το τραγούδι από το ιδιωτικό ιατρείο και να είναι έτοιμοι να επικοινωνούν με τους άλλους και καταμέτρηση θα υποβαθμίσει την ακρόαση.

Αν έχετε τη μελωδία στο μυαλό σας κατά την εκτέλεση και αυτοσχεδιάζοντας θα σας βοηθήσει να κρατήσει τη θέση χωρίς να χρειάζεται να μετράνε. Επίσης, όπου υπάρχει μια παύση στη μελωδία, συμπλήρωμα με τη δική σας μελωδία για να βοηθήσει με αυτό. Για παράδειγμα, εάν η μελωδία έχει ένα υπόλοιπο δύο μπαρ, στη συνέχεια, συμπληρώνοντας ότι το υπόλοιπο με το δικό σας «γεμίζουν μελωδία» θα υποστηρίξει χρησιμοποιώντας τη μελωδία για να κρατήσει τη θέση στην μελωδία. Κρατώντας τη μελωδία στο μυαλό σας θα είναι το λιγότερο απόσπαση της προσοχής ενώ ακούτε τους άλλους παίκτες εκτός αίσθηση του ρυθμού και το χρόνο σας είναι τόσο καλή και είστε τόσο σφιχτά με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος που δεν χρειάζεται καν αυτό. Αν δυσκολεύεστε να κρατήσει τη θέση σας, τότε μια ισχυρή λαβή στη μελωδία μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για να βοηθήσει αυτό.

 

Όταν άσκηση μόνο ή με άλλους

Τι να κάνετε όταν παίζετε τη μελωδία πάνω σε τακτική βάση για να εσωτερικεύουν πριν να το παίξετε με άλλους, ή ακόμα και αν δεν μπορείτε να παίξετε με τους άλλους;

Επαγγελματική κομμάτια υποστήριξη μουσικός

Πρώτον, είναι σημαντικό να πάρετε μια αίσθηση της μορφήςτης μουσικής, και, δεύτερον, θα ήταν καλό να είναι πάντα πρακτική και το παιχνίδι, το ρυθμικό ύφος του κομματιού. Σκεφτείτε μια μη ρεαλιστική, βέλτιστη κατάσταση ήταν ένα πραγματικό ανθρώπινο μπάντα από έμπειρους μουσικούς που γνωρίζουν το κομμάτι και ήδη είναι στην πράξη στούντιο έτοιμος να μαρμελάδα μαζί με. Θα πρέπει, επίσης, να σας φιλοξενήσουμε με την παύση και την έναρξη στην εντολή σας. Η έννοια αυτή έχει αντιμετωπιστεί καλύτερα από τα κομμάτια υποστήριξη επαγγελματίας μουσικόςπου παρέχονται από τους προμηθευτές όπως «Aebersold». Είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά δεν είναι πάντα πρακτικό. Αν έχετε αγοράσει ένα από αυτά, και περιλαμβάνει συντονιστείτε σας, το κλειδί και το ύφος και παρόμοια tempo θα πρέπει να το παίζουν με το συγκρότημά σας, στη συνέχεια, μεγάλη, περιλαμβάνουν παίζουν μαζί σε αυτό ως μέρος αυτής της πρακτικής. Μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη και επιτρέπει σε κάποιον να ασκήσει τον αυτοσχεδιασμό με τα ακουστική ελέγχους για την αρμονία και τη μορφή που διαφορετικά δεν θα είχαν. Αυτό είναι, αν αυτοσχεδιάζουν πάνω από τη φόρμα και ρίξτε ένα μπαρ ή να ξεχάσει μια αλλαγή χορδή θα πρέπει να ακούσετε αυτό και να είναι σε θέση να το διορθώσει.

Παίξτε με τους μεγάλους!

Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι να παίξει μαζί με παραστάσεις καλλιτέχνη της μελωδίας. Ας υποθέσουμε ότι είστε εκμάθηση φθινόπωρο φύλλα και έχετε ηχογραφήσεις του από διάφορους καλλιτέχνες στη δισκοθήκη σας, στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε αυτές τις ηχογραφήσεις και να παίξουν μαζί, «συνοδεύει» με χορδές ή μια γραμμή βάσης, ανάλογα με το όργανο. Μπορείτε αλληλεπιδρούν με κορυφαίους μουσικούς που αναμφίβολα παίζει το κομμάτι καλά – κάτι που εσωτερικεύουν θα υπάρξει ως άψυχο και επιζήμια ως ένα κλικ-track. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, όταν παίζετε και εσωτερίκευσης μια μελωδία, είναι σημαντικό να εξασκηθείτε σε όσες «μορφές πρακτικής» όσο το δυνατόν. Εκείνοι που αναφέρθηκαν προηγουμένως και επίσης, παίζει μόνο τη μελωδία από μόνη της, και στη συνέχεια η μελωδία και η βασική γραμμή, στη συνέχεια να παίξει τη γραμμή βάσης και τραγουδούν τη μελωδία, στη συνέχεια, να παίξουν τις χορδές και τραγουδούν τη μελωδία, στη συνέχεια, να παίξουν τις χορδές και να παίξει τη μελωδία μαζί. Να παίρνετε την ιδέα; Η μεγαλύτερη ποικιλία από τρόπους που μπορείτε να ακούσετε και να εκτελέσει τη μελωδία η καλύτερη ακουστική γνώσεις σας γίνεται. Πολλοί μεγάλοι εκπαιδευτικοί δίνουν αυτή τη συμβουλή και λειτουργεί πραγματικά.

Να πάρει στο αυλάκι!

Έτσι, τι γίνεται με το ρυθμό και το χρονοδιάγραμμα όταν κάνετε αυτό; Νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι να έχουμε ένα παιχνίδι υποστηρίζοντας διαδρομή ρυθμό που δεν έχει τη βασική γραμμή ή χορδές, αλλά δεν αντιπροσωπεύει την μουσική μορφήτου κομματιού, όπου τα τμήματα έναρξης και λήξης, όπου οι αλλαγές της ενέργειας και τις κινήσεις των επιδόσεων σε μια γέφυρα (ή «μεσαία-8») τμήματα και από / προς το μεσαίο ρεφρέν, τα οποία είναι γενικά ο τόπος για αυτοσχεδιασμούς, ακόμα και όταν συμβαίνουν φράσεις τέσσερις-μπαρ κ.λπ. Αν αυτή η ρυθμική υποστήριξη είναι επίσης ζωντανή και ανθρώπινη και να ανταποκρίνεται προς την μουσική φόρμα του τραγουδιούκαι όχι από μετρονομική και επαναλαμβανόμενες στην παράδοσή του, και είναι στο ρυθμικό στυλ που θα παίζει το κομμάτι, που όχι μόνο έχουν μια μεγάλη βάση για την εκμάθηση της κομμάτι, αλλά και μια εξαιρετικά ευχάριστη, καθώς και.

Κάντε κλικ-κομμάτια θεωρούν επιβλαβείς

Ουσιαστικά, είναι το ίδιο επιχείρημα που πήγαν για να παίζουν μαζί για να κάνετε κλικ κομμάτια. Ένα κομμάτι κλικ μπορεί να εκθέσει πολλά σφάλματα που μπορεί να έχετε με το μετρητή και την τοποθέτησή σας από τις χορδές, την έναρξη ή τη μελωδία σας, αλλά θα εγκαταστήσει επίσης ένα απονέκρωση των άλλων ρυθμικών πτυχές που θα πρέπει να συμβαίνει και το σημαντικότερο δεν θα σκιαγραφήσει τη μορφή το τραγούδι. Τα αρνητικά του click-κομμάτι νομίζω ότι στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερο από τα θετικά. Προτείνω ποτέ χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κλικ σε αυτό το στάδιο? αντί να χρησιμοποιήσετε ένα τραγούδι Rhythm κομματιούπου έχει μια μεγάλη αίσθηση του ρυθμού από τον ήχο του πραγματικού τυμπανιστές παίζουν πραγματικό drums στο στυλ σας θα πρέπει να το παίζει και θα περιγράψει τη μορφή του τραγουδιού που μαθαίνετε. Αυτή είναι μια καλή ιδέα, ακόμη και αν πραγματοποιηθεί σε ένα ντράμερ-κάτω σύνολο. Κάποιος μπορεί πάντα επιπλέον ασκήσουν το κομμάτι χωρίς ρυθμική υποστήριξη για να εξασφαλιστεί κάποιος μπορεί να διατηρήσει τη δική του αίσθηση του ατόμου του ρυθμού και του χρόνου χωρίς την πίστα υποστήριξη, αλλά είναι καλό να πάρετε μια αρχή από μεγάλη ρυθμική υποστήριξη πρώτο. Έτσι, πώς να πάρει μεγάλη-ήχο, τα ανθρώπινα ίχνη υποστήριξη στη μουσική φόρμα του τραγουδιού σας; Υπάρχουν τώρα « τραγούδι Rhythm κομμάτια»από το Alive Drumming παρέχει ακριβώς αυτό.

Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Song Rhythm Κομμάτια είναι ένας νέος τύπος του κομματιού υποστήριξης που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές οπίσθιας κάλυψης (αριθ μελωδία ή αρμονία) διατεταγμένο στο μουσικό μορφή του τραγουδιού – είναι «songform». Αυτά τα κομμάτια είναι πλήρεις παραστάσεις όπως κανείς από έναν επαγγελματία ντράμερ. Έχουν μια καταμέτρηση-in, τμήμα εισαγωγή, ρεφρέν και χαρακτηριστικές καταλήξεις, πλαισιώνεται από γεμίσματα που δείχνει πού τα τμήματα έναρξης και λήξης. Ακόμη και μουσικές γέφυρες και μεσαία χορωδίες έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά περίπτωση με το ύφος. Όλα αυτά χωρίς διασύνδεση ενός τυπικού ενορχηστρωτής είναι ότι διατηρώντας έτσι απλά. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – κάτω των 15 δευτερολέπτων μόλις γίνει ένα παίρνει το κρεμάτε από το.

Παίκτης της εφαρμογής έχει ρυθμό προσαρμογής και μια εγκατάσταση για την ακολουθία των κομματιών για την συναυλία σας ή συνεύρεση. Είναι για τους μουσικούς όλων των δυνατοτήτων. Νέα μουσικοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παράσχει συνοδεία τραγουδιών. Παίρνουν ένα ρυθμό που είναι συμπαθητικό, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει το χρόνο, να μπει στο αυλάκι και εσωτερικεύουν μουσική δομή του τραγουδιού – Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε συναρπαστική και εμπνέει ρυθμούς. Gigging μουσικοί κατάλογο υποστήριξή τους σε setlists και να το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσει τις επιδόσεις. Έχοντας την ποιότητα ρυθμική υποστήριξη, με μια εγκατάσταση setlist και αναπαραγωγής ενός μουσικού,  όλα σε μία εφαρμογή είναι τόσο βολικό βρίσκει κανείς τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το ρυθμικό υποστήριξη όλο και περισσότερο.

Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας ρυθμική υποστήριξη που είναι βολικό για να επιλέξετε και να παίξετε. Δεν πρόκειται να κουραστεί από αυτές υποστηρίζουν κομμάτια. Δεν πρόκειται να έχουν στην αλληλουχία τίποτα. Θα διαπιστώσετε ότι του παίκτη και το setlist του χρήστη interface ενθαρρύνει τη συνέχιση της χρήσης. Θα πάρετε για να εκτιμήσουν τη μορφή των τραγουδιών σας περισσότερο και μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά τα κομμάτια στη δική σας και μόνο και το άλμπουμ κυκλοφορίες.

Είτε θέλετε να μαθαίνετε μια νέα μελωδία, εμπλοκές, gigging ή την κοπή τελευταίο σας άλμπουμ, αυτό το  τραγούδι Rhythm Tracks παρέχει μια λύση.

Ελέγξτε δείγματα του ήχου στη  σελίδα Δείγματα Alive Drumming της

Ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα από Alive Drumming που δίνουν την καλύτερη κατανόηση της σκέψης πίσω από το προϊόν –

« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »

Κατεβάστε το τραγούδι Rhythm Tracks App στο  Apple App Store

Δοκιμάστε Alive Drumming του δειγματολήπτη apps για να δοκιμάσετε προηγουμένως τοποθετημένα κομμάτια της λαϊκής μελωδίες. Είναι τότε εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε αυτές τις απαιτήσεις πρακτική και την απόδοσή σας. Όλες οι εφαρμογές του δειγματολήπτη είναι το ίδιο  τραγούδι Rhythm κομμάτια app, αλλά με τους περιλαμβάνονται τραγούδια του δείγματος.

 


Επίσης δημοσιεύονται στο Medium.