İşte pratik ve parazit hakkında gitmek nasıl görüşlerim vardır.

Bu bir müzisyen olma yolculuğunun böyle önemli bir parçasıdır. Ben anahtar şeyler onların başarısını belirleyeceğini yaptıklarını bilmek isteyen, sadece onun yolculuğa çıkmadan bir müzisyenin yararına bu yazdım. Ben kesinlikle yıllardır bu konuda doğru bir yol olmadığını biliyorum. Çocukken hiç bir müzik eğitimi vardı, ama ilk defa müzik öğrenerek zaman bir yetişkin olarak, özel öğretmen parası vardı ama gerçekten bu önemli sorunu ele asla değildi.

Özel Uygulamada Öğrenme Melodiler

İlk kez yeni, belki zorlu, melodi öğrenme ise, özel olarak, size daha sonra emin, dokısa sürede senin kadar, metre saymak ve zamanlama kontrol etmek seçici ve makul bir metronom / tıklama parçayı kullanın, ancak ‘, sende oldugunu teyit ettik sonsuza durdurmak kısa zamandametronom kullanma veya bu melodinin üzerine click track ve müzik parçası için tekrar kullanmayınneyi kez şimdi ritmik bir his sınırlandırır ritmik iyi olsun size yardım çünkü, ve geri tutun.

Sıkışma veya Diğer Müzisyenler ile gigging zaman

“Rehberiniz tarafından Melodi istiyorum”.

Her müzisyenler görmek
Her müzisyenler görmek

Sıkışma veya gigging zaman kafanın içinde sayılmaz. Bu zamana kadar özel muayenehane ile şarkı içselleştirilmiş ve diğerleri ve sayma ile iletişim kurmak için hazır olması gerekirdi dinleme olumsuz etkisi olacaktır.

gerçekleştirirken ve doğaçlama yaparken kafanızda melodi varsa bunu saymak gerek kalmadan yer tutmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca, bu konuda yardım için kendi melodi ile melodi, ekinde bir duraklama olduğu yerde. Örneğin, eğer melodi daha sonra gerisi dolduran iki çubuk dinlenme vardır kendi ‘melodi doldurmak’ uyum halinde yer tutmak için melodi kullanarak destekleyecektir. ritim ve zamanlama duygun çok iyi olmadığı sürece diğer oyuncular dinleme ve Bunu bile gerek yok, diğer grup üyeleri ile çok sıkı iken kafanın içinde melodi tutulması az oyalama olacaktır. Yerinizi tutmak için mücadele varsa o zaman melodi üzerinde güçlü tutun bu yardım etmenin en iyi şey olabilir.

 

Başına veya başkalarıyla birlikte Pratiği zaman

Eğer başkalarıyla oynamak veya asla bile başkaları ile oynamak için önce içselleştirmek düzenli üzerinde melodi oynarken ne yapmalı?

Profesyonel müzisyen destek parçaları

İlk olarak, bir anlamda almak önemlidir formunmüziğin ve ikinci olarak, aynı zamanda her zaman pratik ve oyun iyi olurdu parçanın ritmik bir tarzda. Gerçekçi olmayan, optimum durum zaten iyi bir parça biliyoruz senin pratik stüdyoda yanında reçel hazır deneyimli müzisyenlerin gerçek bir insan grubuydu düşünün. Onlar da durdurma ve emrinde başlayarak sizi karşılamak gerekir. Bu kavram iyi tarafından ele alınmıştır profesyonel müzisyen parçaları yedeklemeBu tür ‘Aebersold’ olarak satıcılar tarafından tedarik. Onlar mükemmel bir seçenektir, ancak her zaman değil, pratik bir biridir. Bunlardan birini satın almış ve bu anahtar ve stil ve size bant ile oynayacak benzer tempo içinde, senin melodi varsa, o zaman, büyük, bu uygulamanın bir parçası olarak kendisine boyunca oynamaya dahil edebilirim. Gerçekten keyifli olmasını ve bir uyum üzerinde işitsel çekleri ile doğaçlama pratik ve aksi olmazdı oluşturmak için izin verir. Forma üzerinde doğaçlama ve bir bar damla ya Duydunuz gereken bir akor değişim unutup düzeltmek mümkün olmadığını budur.

Greats ile oynayın!

Başka büyük bir seçenek akordu sanatçının performansları boyunca oynamaktır. Eğer Autumn Leaves öğreniyoruz ve daha sonra bu kayıtları koymak ve aletin bağlı akor veya bir başlangıca sahip ‘eşlik’, birlikte oynamak, kaydınızın koleksiyonunda çeşitli sanatçılar tarafından bunun kayıtları olduğunu varsayalım. Hiç şüphe yok ki iyi bir parça oynayan üst müzisyenler etkileşime – hiçbir şey işe bir tıkla pist gibi cansız ve zarar verici olacaktır içselleştirmek. Ben oynamaya ve bir melodi içselleştirerek bu anda inanıyorum mümkün olduğunca çok ‘uygulama biçimlerinde’ bunu uygulamaya önemlidir. Bu, daha önce melodi ve taban çizgisi, daha sonra taban çizgisi oyun ve melodi şarkı, daha sonra telleri oyun ve melodi şarkı, daha sonra telleri çalmak ve birlikte melodi oyun sonra adı geçen ve aynı zamanda, tek başına tek başına melodi çalarak ve. anladınız mı? Eğer duymak ve bunu daha iyi işitsel bilginin olur melodi gerçekleştirmek yollardan daha fazla çeşitlilik. Birçok büyük eğitimcilerin bu tavsiye vermek ve gerçekten çalışıyor.

oluğa alınıyor!

Yani, bu ritim ve zamanlaması hakkında ne yapıyorsun ne zaman? Ben en iyi seçenek dayanak veya akorları yok ama bir ritim takviye parça çalmaya sahip olmaktır düşünüyorum temsil ediyor müzikal formuparçasınınbölümleri başlangıç ve bitiş, bir köprüye performans hamle olarak enerji değişimleri (veya “orta-8”) bölümleri ve / Bu ritmik destek de canlı ve insan olup yanıt ise genellikle doğaçlama için yer vardır ve hatta dört çubuk ifadeler vb gerçekleştiği orta koroları, gelen müzikal formun şarkıdoğrusu daha metronomik ve teslim tekrarlayan ve parça oynayacak ritmik bir tarzda, sen sadece bir parça edinmek için oldukça iyi bir temel değil, aynı zamanda hem bir derece keyifli bir tane var.

Tıklama izler zararlı düşünün

Esasen, bu parçaları tıkla boyunca oynamak için gitti aynı tartışma. Tıklama parça sen metre ve tonların yerleşiminizdeki, referans aralığı veya melodiyle olabilecek birçok hataları maruz bırakabilir, ama aynı zamanda olması gerektiği üzerinde diğer ritmik yönlerini geçirmeme özelliği kuracak ve önemlisi biçimini açıklayacağım olmaz şarkı. Tıklama parçanın negatif Pozitif ağır basar aslında düşünüyorum. Ben asla bu aşamada bir tık parçayı kullanmanızı öneririz; yerine bir kullanma Şarkı Ritim Parçabunu oynayacak ve stil gerçek davul çalmaya gerçek davulcular sesten ritim büyük bir anlam vardır Öğrendiğiniz şarkının şarkı formunu açıklayacağım. Bu, bir davulcu-az topluluk içinde gerçekleştirmek bile iyi bir fikirdir. Bir her zaman ek bir arka parça olmadan ritim ve zamanlama kişinin kendi duygusu korumak sağlamak için ritmik desteği olmadan parça uygulama olabilir, ama ilk büyük ritmik kaplamadan belli bir başlangıç yapmak iyidir. Yani, nasıl şarkının müzik formunda büyük sondaj, insan destek parçalarına sahip olma? Şimdi vardır “ Şarkı Ritim Parçalar”tam olarak bu sağlayarak Alive Drumming dan.

Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Parçalar tamamen şarkının müzikal form düzenlenmiş ritmik destek (Melodi veya uyum) oluşan destek parçanın yeni bir türüdür – bu “varsongform”. Bir profesyonel davulcu aldığı gibi Bu izler tam performansları vardır. Onlar sayımını-in, giriş bölümünün, korolarıyla ve karakteristik sonlar, bölümler başlatmak gösteren dolgular ve sonunda çerçeveli var. Hatta müzikal köprü ve orta koroları tarzına uygun yüksek yoğunluğa sahiptir. Bütün bunlar tipik aranjör arayüzü olmadan bu suretle basit tutmak. Bir 30 saniyenin altında bir parça seçebileceğiniz – 15 saniyenin altında bir onu asmak alır sonra.

App oyuncu tempo ayarlama ve konser veya jam session için parçaları sıralamak için bir tesis var. Tüm yeteneklerin müzisyenler için. Yeni müzisyenler şarkıları bir eşliğinde sağlamak için App kullanın. Bütün bunlar olurken ilgi çekici ve ilham verici ritimleri keyfi – Onlar, zaman tutmak oluk içine almak ve şarkının müzikal yapıyı içselleştirmek öğrenmek çok sempatik bir ritim olsun. Gigging müzisyenler Setlists içine desteklerini katalog ve performansı yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Bir setlist imkan ve müzisyen’ın çalar ile, kalite ritmik desteğini alarak  her biri Uygulaması’nda bir kendini bu ritmik destek daha fazlasını kullanarak bulur çok uygundur.

Şarkı Ritim Parçalar gerçekten yüksek kaliteli ritmik destek olan seçmek ve oynamak için uygundur. Bu destek parçaları yorulmaya gidiş değildir. Hiçbir şey sıra zorunda gidiş değildir. Sen oyuncunun ve setlist kullanıcı arayüzü kullanmaya devam teşvik ettiğini bulacaksınız. Eğer şarkı daha şeklini takdir alacak ve kendi tek ve albüm bültenleri içine bu parçaları içerebilir.

Eğer son albümü, sıkışma, yeni bir akort öğrenme gigging veya kesme olsun, bu  Şarkı Ritim Tracks bir çözüm sağlar.

Örnekleri göz atın de ses  Alive Davul en Örnekleri sayfasında

Bu makalelere göz atın ürüne arkasındaki düşünce daha başka bilgi vermek Alive Drumming den –

Ne zaman ritim üzerinde çalışmak için?

Neden ritim parçaları ile songform?

Şarkı Ritim App Tracks indirin üzerinde  Apple App Store

Canlı Davul en numune uygulaması deneyindaha önce örnek popüler melodileri parçaları düzenlenmiş s. Sizin pratik ve performans gereksinimlerine bunlar ayarlamak için uygulamayı kullanmak sonra kolaydır. Tüm numune uygulamalar aynıdır  Şarkı Ritim Tracks uygulamasını ancak dahil numune parçalarla.

 


Ayrıca yayınlanan Orta.