Εμείς συλλεχθεί κάποιες απόψεις από τα social media. Είναι πάντα ενδιαφέρον να δούμε πώς βλέπουν άλλοι τραγούδι Rhythm κομμάτια. Δείτε τι νομίζετε.

No.1 για Ευχρηστία Μουσικός

      Ethan – Κιότο, Ιαπωνία. Σαξοφωνίστα. Παίζει ποπ, ροκ, μπλουζ, τζαζ, το ισοζύγιο πληρωμών, μπαλάντες, όλα πραγματικά

avatar

ΧΡΗΣΗΣ Επιλέξτε ΑΜΕΣΗ μουσικού.    Αυτό που είναι διαφορετικό για αυτό το App είναι ότι καθιστά εφικτή για το μέσο άνθρωπο, με πολύ λίγη προσπάθεια, να παίξουν τα τραγούδια τους σε πολύ ενδιαφέρουσα τοποθετημένα κομμάτια ρυθμό. Έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά και δεν έχω συναντήσει οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που έρχεται κοντά σε αυτό. Η εφαρμογή αυτή συνδυάζει παίκτη ενός μουσικού, ο διαχειριστής setlist και μία ενορχηστρωτής στην μία εφαρμογή. Είναι πραγματικά γρήγορα να επιλέξετε ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μπορείτε να τα βάλετε σε setlists και να κρατήσει την αλλαγή και την αναδιάταξη των καταλόγων ως σύνολο σας εξελίσσεται. Τώρα απλά αρπάξτε σαξόφωνο μου και το κινητό μου τηλέφωνο και είτε παίζουν ένα setlist ή γρήγορα να αναζητήσετε και να βρείτε κομμάτια όπως πάω μέσα από τα βιβλία μου από φύλλα μολύβδου. Αν δεν έχω ένα κομμάτι για μια μελωδία, ένα λεπτό αργότερα θα έχω και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το παιχνίδι αυτό. Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που έχει αυτό το είδος της χρηστικότητας άμεση μουσικού.

Maverick και μια πραγματική καινοτόμο για την πρακτική μουσικός

          Sandra – Περθ, Αυστραλία. Παίζει κιθάρα. Του αρέσει λαϊκή μουσική.

Avatar1

Πραγματική καινοτομία. Τι μπορώ να πω ότι δεν έχει ήδη ειπωθεί; Μόνο ίσως ότι αυτό το app είναι μια πραγματική καινοτόμος. Ένας αποστάτης θα μπορούσες να πεις. Φαίνεται να κάνει τα πάντα με διαφορετικό τρόπο. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, αλλά τώρα ό, τι άλλο έχω δοκιμάσει φαίνεται περιττή. Τι πραγματικά θέλετε να κάνετε; Για να παίξετε με φώτα που αναβοσβήνουν – που προσποιείται ότι είναι το χτύπημα πραγματική τύμπανα; Ή να πάρετε ένα αρχείο MP3 που είναι μια επαγγελματική υποστήριξη ποιότητας κομμάτι σε ένα τραγούδι που παίζετε; Αυτό, νομίζω, είναι η καινοτομία. Αυτό είναι αυτό που παίρνετε εδώ. Είναι σαν μια διασταύρωση μεταξύ του «Music» App και μια υπηρεσία υποστήριξης-κομμάτι μουσικού. Μπορείτε να επιλέξετε το κομμάτι που θέλετε και το Alive διακομιστές Drumming σας να το πάρετε. Στη συνέχεια, έχετε πολύ πιο μουσικός φιλικό προς setlists και ο παίκτης από ό, τι μπορείτε να πάρετε με τη «Μουσική» App. Παίζοντας γίνεται μια πραγματική χαρά αντί της πάλης. Είναι αυτό που θέλουμε όλοι μας μουσικοί. Θέλουμε να παίξουν μέσα μας και έχουν μεγάλη ρυθμική υποστήριξη με ελάχιστο κόπο και κόπο. Αυτό είναι ό, τι προσφέρει αυτό το app. Η αληθινή καινοτομία για τον μουσικό.

Drum Machines δεν λειτουργούν end-to-end. Δεν είστε απόδοση έτοιμοι

      Eloa – Βραζιλία. Κιθάρα, τραγουδά. Λατρεύει Conga, timbales, τύμπανα και claves. Παίζει και τραγουδά bossa nova, samba τζαζ, merengue, lambada 

avatar2

Λατρεύω αυτό το APP !!    Ποτέ δεν εχω δει κάτι παρόμοιο. Μηχανές Drum δεν το κόψει, ακόμα και αυτά με μερικές καλές ρυθμούς ήχο. Τίποτα δεν λειτουργεί άλλο και τέλος-to-endστην παροχή ρυθμικό κομμάτια υποστήριξη για την λίστα με τα τραγούδια σας. Το πιο κοντινό πράγμα που έχω δει σε αυτό το App είναι αυτές οι εφαρμογές που έχουν την πλήρη παρτιτούρες, υποστήριξη κομμάτια και είναι το τραγούδι βάση. Μπορείτε να αγοράσετε το φύλλο μουσικής και την υποστήριξη μουσική για ένα τραγούδι. Θα είναι εντάξει, λίγο ακριβό και δεν έχουν πάντα το τραγούδι σας, ή τη διάταξη του τραγουδιού σας, ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορούν να είναι λίγο clunky, καθώς και οι ρυθμοί έχουν την τάση να μην είναι πολύ καλή με τον εαυτό τους. Η εφαρμογή αυτή είναι τόσο πολύ καλύτερα για μένα, διότι (i) οι ρυθμοί είναι φανταστική, (ii) δεν έχει σημασία αν δεν έχετε το τραγούδι σας, μπορείτε να κανονίσετε μόνοι σας, απλά, και (iii) τα κομμάτια ξεκινήσει φθηνά και να πάρει φθηνότερα τόσο περισσότερο θα χρησιμοποιήσετε το App.Πώς κι έτσι? Έχω βρεθεί συχνά χρησιμοποιούν τα ίδια ρυθμούς και τις μορφές του τραγουδιού. Όταν επιλέξετε ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό για ένα νέο τραγούδι το App αναγνωρίζει το έχει ότι ήδη και δεν το κατεβάσετε ξανά. Είναι ένα διαφορετικό όνομα κομματιού στο App με διαφορετικό τίτλο, αλλά το App πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το ίδιο αρχείο ήχου. Εξυπνος. Είναι επίσηςαπόδοση έτοιμομέχρι τα setlists και ο παίκτης πάει. Γι ‘αυτό και απλά χρησιμοποιήστε αυτό το ένα App και είναι γρήγορο και αξιόπιστο για μένα κατά την εκτέλεση. Εντελώς αγαπούν αυτό το app.

Ένα μοναδικό ενορχηστρωτής παρέχει πολλές ρυθμική υποστήριξη μικρό κόστος

      Λοφώδεις – Τόκιο για τώρα. Παίζει κιθάρα και πιάνο και τραγουδά. Συμπαθεί latin και το κλασικό ροκ και ποπ

avatar3

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ρυθμούς. Θεωρώ ότι αυτό το app αρκετά μοναδικό στην προσέγγισή της προς την οργάνωση. Δεν είναι η πιο ολοκληρωμένη ενορχηστρωτής διαθέσιμο αλλά είναι μοναδικό στην απλότητά του. Είναι πραγματικά αφήνει περιθώρια για μερικά αρκετά εύκολοι τρόποι για να κανονίσετε ένα κομμάτι από απλά ταιριάζουν στο τίτλο του κομματιού για να επιλέξετε ένα πολύ γνωστό μορφή τραγουδιού. Μπορείτε να εισάγετε ακόμη μορφές τραγουδιού χρησιμοποιώντας «συμβολισμό κολλήσει» (δείτε την ιστοσελίδα τους ή τις ενσωματωμένο οθόνες βοήθειας). Μπορείτε στη συνέχεια να πάρετε μια ρύθμιση με βάση τη δομή τομής του τραγουδιού με επιλογές για εισαγωγές και καταλήξεις, καθώς και. Αυτό λειτουργεί εκπληκτικά καλά παρέχοντας ένα κομμάτι που περιγράφει πραγματικά τα τμήματα του τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένων γεφυρών και μεσαία χορωδίες, καθώς και. Αυτό είναι μια μεγάλη υποστήριξη ρυθμό για πολύ λίγη προσπάθεια και το κόστος. Ακούγονται πολύ καλή επίσης. Για πολλά τραγούδια, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται, αλλά για μερικές μελωδίες μπορεί επίσης να θέλετε διαλείμματα τύμπανο ή διαφορετικά στυλ του drumming σε όλο το τραγούδι. Αυτό δεν είναι ό, τι τραγούδι Rhythm Tracks κάνει – δεν έχει ακόμη έτσι κι αλλιώς. Έχω ακούσει ότι εργάζονται για την εισαγωγή διαλείμματα τώρα (τώρα που παραδίδεται στην απελευθέρωση 3.0). Ακόμα, υπάρχει ποτέ δεν ήταν μια απλούστερη και ταχύτερη τύμπανο ρυθμό ενορχηστρωτής, καθώς αυτό και ο παίκτης και setlists να γίνει πιο ωφέλιμο από οτιδήποτε άλλο.Λατρεύω τις εκατοντάδες των μεγάλων ρυθμών.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας, μια απλή προσέγγιση με φορητό ευκολία

      Ron – LA, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Παίζει κιθάρα, όργανο το στόμα, πιάνο και τύμπανα. Συμπαθεί τη χώρα, ροκ, τζαζ και μπλουζ

avatar4

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και εύχρηστο.  Η εφαρμογή αυτή είναι απίστευτο. Είμαι απόλυτα υποτιμήσει το πόσο καλή είναι. Η ποιότητα των κομματιών υποστήριξη είναι πραγματικά επαγγελματίες – επαγγελματίες, ταλαντούχοι τύμπανα, επαγγελματικού ήχου, επαγγελματικές συμφωνίες. Σε συνδυασμό με αυτό, δεν είχα ποτέ μια εφαρμογή όπως αυτό πριν, όπου λειτουργεί τόσο καλά διατηρώντας όλα τα κομμάτια σε ένα τραπέζι και να είναι σε θέση να τις οργανώσετε στο παιχνίδι-καταλόγους. Μπορείτε να παίξετε ακόμα και ολόκληρη τη λίστα των κομματιών με ένα πάτημα πλήκτρου. Απίστευτος. Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Είναι ακριβώς λειτουργεί μεγάλο! Υπάρχουν 4 περιλαμβάνονται «εργοστάσιο» κομμάτια που είναι ΟΚ. Το Jazz & Blues Sampler εφαρμογή έχει συμπεριληφθεί 23 αξιοπρεπή μουσική. Αυτά είναι καλό να αξιολογήσει την εφαρμογή, αλλά η πραγματική δύναμη έρχεται με τη χρήση του να οργανώσει τη δική σας τραγούδια / κομμάτια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από αυτό. Δεν θα το πιστέψετε. Έχω δημιουργήσει κάποιες από τις δικές μου ρυθμίσεις με 10+ ρεφρέν το οποίο είναι το πώς η ομάδα μας παίζει. Θα το φέρουμε κοντά μαζί μου στο iPhone μου, και το έχουν σε ένα παλιό iPad, καθώς, το οποίο είναι καλό για την εμπλοκή μας. Ακόμα λειτουργεί με το παλιό iPad. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ταχύτητα. Απλά αρχίστε με το  [ Jazz και Blues Sampler] εφαρμογή και, στη συνέχεια, προσθέστε όλα τα κομμάτια που θέλετε αργότερα. Υπάρχουν 1000s των ρυθμών για να επιλέξουν από – καλές πάρα πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί έξω κάτι σαν αυτό App – δεν είναι τίποτα σαν το ανόητο MIDI * χαζή * μηχανές. Είναι πραγματική ποιότητα, επαγγελματικό, και ωφέλιμο. Συνιστώμενη.

Μια διακριτική θαύμα είναι ένας λύκος στον ιματισμό προβάτων με απόλυτη χρηστικότητα

      Wendy – Φλωρεντία, Ιταλία. Παίζει κιθάρα και κλαρινέτο. Του αρέσει η κλασική μουσική και την κλασική λαϊκή, λαϊκό, latin, jazz και blues, ιδιαίτερα στο κλαρίνο!

avatar5

ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ WOLF πρόβειο.  Η εμπειρία μου είναι παρόμοια με την άλλη αφίσα. Αυτό το App, με την πρώτη ματιά φαίνεται ήπιος και χωρίς έμπνευση, αλλά ένας λύκος της με ενδύματα προβάτων. Είναι η ίδια η ουσία της συγκρατημένη – όπως Braun ή B & O. Δεν φώτα που αναβοσβήνουν. Δεν τεχνάσματα. Απλά υπέροχη σχεδίαση και συνολική επανεξέταση όσον αφορά τη χρηστικότητα. Τα κομμάτια υποστήριξη είναι η καλύτερη μπορεί να φανταστεί κανείς και είναι έτοιμο σε καμία περίπτωση δεν σε όλα. Πραγματικά δεν ακούγεται σαν ένα ντράμερ που παίζει το πραγματικό τραγούδι. Δεν ξέρω πώς θα επιτευχθεί αυτό χωρίς να γνωρίζει τα πάντα για το τραγούδι. Είναι παράξενη.

Έχω δοκιμάσει άλλα προγράμματα παραγωγής μουσικής για να πάρει την υποστήριξη κομμάτια, με πολύ περιορισμένη επιτυχία. Δίνω πάντα μαζί τους στο τέλος επειδή παίρνουν τόσο πολύ από το χρόνο σας και να μην ακούγεται ότι η έμπνευση ούτως ή άλλως. Δεν είναι όπως ότι με αυτά τα κομμάτια τραγούδι Rhythm. 30 δευτερόλεπτα κορυφές και ακούγεται μια χαρά. Δεν ρούχα. Η οργάνωση και αναπαραγωγή των κομματιών δεν αναφέρεται πολύ, αλλά είναι εξαιρετική, και έτσι συγκρατημένη. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο παίκτη. Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής είναι ένας παίκτης «μουσικοί» – μεγάλα κουμπιά, ποιότητα διακύμανση της ταχύτητας η οποία επιμένει στο επόμενο παιχνίδι σας. Εδώ είναι ένα άλλο μεγάλο πράγμα που δεν αναφέρεται πάρα πολύ. Μπορείτε πάντα να δείτε τη διάταξη στην οθόνη, έτσι ώστε να ξέρετε τι θα πρέπει να παίζει μαζί με. Και αυτό είναι στην γλώσσα μουσικούτο οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Εξαιρετική. Τα περισσότερα από τα κομμάτια μου, δεν είχα να οργανώσει όπως έχω βρεθεί μία χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης. Έχω κανονίσει ένα ζευγάρι αν και ήταν τόσο εύκολο. Εκεί δεν είναι πραγματικά τίποτα άλλο σαν αυτό. Σούπερ απλά τακτοποίηση. Μεγάλη ήχου. Σύνολο Συγκρατημένη. Αγαπώ αυτό – ακόμα και στο iPod Touch μου! Έχω παίξει πολλά Latin ρυθμούς και τα έχουν όλα. Και ακούγονται τόσο αυθεντικά. Θα ήθελα να συστήσω εντελώς αυτό το App στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη μουσική και τον ήχο και δεν ψάχνουν για μια λειτουργία φωτεινών ενδείξεων-παιχνίδι, αλλά μάλλον κάτι που θα ικανοποιήσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Real Quality είναι τόσο σπάνια, αλλά αυτό είναι λύκος με προβιά προβάτου.

ενορχηστρωτής ενός μουσικού που μιλά τη γλώσσα σας

      Ele»- Μελβούρνη, Αυστραλία. Παίζει πιάνο. Όπως και jazz, blues και latin. 

avatar6

ARRANGER ενός μουσικού– Γι ‘αυτό καλώ αυτό το App. Γιατί; Επειδή το πρόβλημα με όλα τα άλλα που έχω δει είναι ότι μουσικού χρησιμοποιήσετε μία γλώσσα, όταν μιλάμε για ρυθμίσεις μας και το App μιλά πάντα μια άλλη γλώσσα. Όταν κάθεστε με musos φιλαράκο σας και κάποιος καλεί μια μελωδία, τι λέτε; Θα μπορούσαμε να πούμε ας παίξουμε το ένα ή το μελωδία, και αν έχετε μόνο που έπαιξαν μαζί, πριν ο καθένας θα ξέρει πώς είναι τοποθετημένα. Αλλά αν δεν είναι μια μελωδία που έχετε παίξει μαζί στο παρελθόν, τότε τι; Περιμένω ο ηγέτης θα καλέσει το ρυθμό που θα χρησιμοποιηθεί – Μέση ταχύτητα Γρήγορα λένε και ίσως η αίσθηση, επίσης – Bossa ή Reggae ή ό, τι και αν θα υπάρξει μια εισαγωγή ή να πάτε κατ ‘ευθείαν από την κορυφή. Μπορεί να συμφωνήσουν τον αριθμό των χορωδιών, στη συνέχεια, καθώς και ίσως η σειρά της σόλο, καθώς και. Καλά, του ότι είναι το είδος της γλώσσας που θέλετε από κομμάτια υποστήριξή σας επίσης. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει ένα intro και αν ναι, πόσο καιρό είναι. Θέλετε να γνωρίζετε τον αριθμό των χορωδιών, έτσι ώστε να αποφασίσει σχετικά με τις σόλο κλπ και θα θέλετε να ξέρετε για το ρυθμό και το ρυθμικό στυλ. Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που παίρνετε με αυτό το app και είναι το πώς θα «κανονίσουν» κομμάτια σας, καθώς και – στη γλώσσα μουσικού – όχι σε φώτα που αναβοσβήνουν και παράξενα ελέγχους – Γλώσσα διάταξη απλά αγγλικά μουσικού. Όπως μπορείτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα των τραγουδιών, κάθε κομμάτι έχει διάταξη της διατυπώνονται έτσι, για παράδειγμα – 8-μπαρ εισαγωγή, 6 χορωδίες των 16-μπαρ μελωδία με 4-bar που έληξε με τη χρήση Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που παίρνετε με αυτό το app και είναι το πώς θα «κανονίσουν» κομμάτια σας, καθώς και – στη γλώσσα μουσικού – όχι σε φώτα που αναβοσβήνουν και παράξενα ελέγχους – Γλώσσα διάταξη απλά αγγλικά μουσικού. Όπως μπορείτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα των τραγουδιών, κάθε κομμάτι έχει διάταξη της διατυπώνονται έτσι, για παράδειγμα – 8-μπαρ εισαγωγή, 6 χορωδίες των 16-μπαρ μελωδία με 4-bar που έληξε με τη χρήση Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που παίρνετε με αυτό το app και είναι το πώς θα «κανονίσουν» κομμάτια σας, καθώς και – στη γλώσσα μουσικού – όχι σε φώτα που αναβοσβήνουν και παράξενα ελέγχους – Γλώσσα διάταξη απλά αγγλικά μουσικού. Όπως μπορείτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα των τραγουδιών, κάθε κομμάτι έχει διάταξη της διατυπώνονται έτσι, για παράδειγμα – 8-μπαρ εισαγωγή, 6 χορωδίες των 16-μπαρ μελωδία με 4-bar που έληξε με τη χρήσηαυτό τορυθμό σε αυτό τορυθμό. Αυτό έχει νόημα για μένα και άλλους μουσικούς και είναι το είδος της γλώσσας που θα χρησιμοποιηθεί από εμάς, καθώς παίζουμε μαζί. Γι ‘αυτό καλώ αυτό το App ένα ενορχηστρωτής «μουσικοί».


Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Κομμάτια τραγούδι Rhythm
Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Song Rhythm Κομμάτια είναι ένας νέος τύπος του κομματιού υποστήριξης που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές οπίσθιας κάλυψης (αριθ μελωδία ή αρμονία) διατεταγμένο στο μουσικό μορφή του τραγουδιού – είναι «songform». Αυτά τα κομμάτια είναι πλήρεις παραστάσεις όπως κανείς από έναν επαγγελματία ντράμερ. Έχουν μια καταμέτρηση-in, τμήμα εισαγωγή, ρεφρέν και χαρακτηριστικές καταλήξεις, πλαισιώνεται από γεμίσματα που δείχνει πού τα τμήματα έναρξης και λήξης. Ακόμη και μουσικές γέφυρες και μεσαία χορωδίες έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά περίπτωση με το ύφος. Τα πράγματα είναι απλές, καταργώντας περιβάλλον του παραδοσιακού ενορχηστρωτής του. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – κάτω των 15 δευτερολέπτων μόλις γίνει ένα παίρνει το κρεμάτε από το.

Παίκτης της εφαρμογής έχει ρυθμό προσαρμογής και μια εγκατάσταση για την ακολουθία των κομματιών για την συναυλία σας ή συνεύρεση. Είναι για τους μουσικούς όλων των δυνατοτήτων. Νέα μουσικοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παράσχει συνοδεία τραγουδιών. Παίρνουν ένα ρυθμό που είναι συμπαθητικό, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει το χρόνο, να μπει στο αυλάκι και εσωτερικεύουν μουσική δομή του τραγουδιού – Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε συναρπαστική και εμπνέει ρυθμούς. Gigging μουσικοί κατάλογο υποστήριξή τους σε setlists και να το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσει τις επιδόσεις. Έχοντας την ποιότητα ρυθμική υποστήριξη, με μια εγκατάσταση setlist και αναπαραγωγής ενός μουσικού,  όλα σε μία εφαρμογή είναι τόσο βολικό βρίσκει κανείς τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το ρυθμικό υποστήριξη όλο και περισσότερο.

Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας ρυθμική υποστήριξη που είναι βολικό για να επιλέξετε και να παίξετε. Δεν πρόκειται να κουραστεί από αυτές υποστηρίζουν κομμάτια. Δεν πρόκειται να έχουν στην αλληλουχία τίποτα. Θα διαπιστώσετε ότι του παίκτη και το setlist του χρήστη interface ενθαρρύνει τη συνέχιση της χρήσης. Θα πάρετε για να εκτιμήσουν τη μορφή των τραγουδιών σας περισσότερο και μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά τα κομμάτια στη δική σας και μόνο και το άλμπουμ κυκλοφορίες. Μην αποθαρρύνεστε από τις εμπειρίες με άλλες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας drumming. Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι κάτι διαφορετικό.

Είτε θέλετε να μαθαίνετε μια νέα μελωδία, εμπλοκές, gigging ή την κοπή τελευταίο σας άλμπουμ, αυτό το τραγούδι Rhythm Tracks παρέχει μια λύση.

Ελέγξτε δείγματα του ήχου στη σελίδα Δείγματα Alive Drumming της

Ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα από Alive Drumming που δίνουν την καλύτερη κατανόηση της σκέψης πίσω από το προϊόν,

« Πώς να ασκήσετε, τότε πώς να μαρμελάδα»

« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »

Κατεβάστε το τραγούδι Rhythm Tracks App στο Apple App Store

Δοκιμάστε Alive Drumming του δειγματολήπτη apps για να δοκιμάσετε προηγουμένως τοποθετημένα κομμάτια της λαϊκής μελωδίες. Είναι τότε εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε αυτές τις απαιτήσεις πρακτική και την απόδοσή σας. Όλες οι εφαρμογές του δειγματολήπτη είναι το ίδιο τραγούδι Rhythm κομμάτια app, αλλά με τους περιλαμβάνονται τραγούδια του δείγματος.



Επίσης δημοσιεύονται στο Medium.