Biz sosyal medyadan bazı görüşler propaganda yapmıştır. Diğerleri görüntülemek görmek her zaman ilginç Şarkı Ritim Parçalar. Ne düşündüğünü bakın.

Müzisyen Kullanılabilirlik için No.1

      Ethan – Kyoto, Japonya. Saksofoncu. Gerçekten pop, rock, blues, caz, bop, baladlar şeyi oynatır

avatar

DERHAL müzisyenin KULLANILABILIRLIK.    Bunun App farklı kılan onların şarkıları oynamaya çok az çaba ile, ortalama adam için bunun mümkün kılan olmasıdır çok ilgi çekici düzenlenmiş ritim izler. Ben onları bir sürü denedim ve o yakın geliyor, diğer uygulamalarla rastlamadım. Bu uygulama müzisyen’ın oynatıcı, setlist yöneticisi ve tek bir uygulamada bir aranjör birleştirir. Bu düzenlemeler seçmek için gerçekten hızlı yapar, sonra Setlists içine koydu ve değişen ve set geliştikçe listeleri yeniden düzenlenmesi tutabilir. Şimdi sadece benim saksofonu’ ve benim cep telefonu kapıp ya bir setlist oynamak veya hızlı arama ve ben kurşun levhaların kitaplarımdan geçmesi gibi parçalarını bulabilirsiniz. Bir ayar için bir parça yoksa, bir dakika sonra olacak ve muhtemelen oynuyor olacak. Benim için, bu tür vardır başka bir şey yok acil müzisyenin kullanılabilirlik.

Pratik müzisyen için Maverick ve gerçek bir yenilikçi

          Sandra – Perth, Avustralya. Gitar çalar . halk müziği sever.

Avatar1

DOĞRU YENİLİK. Söylediğim edilmediğini ne söyleyebilirim? Sadece belki de bu uygulama gerçek bir yenilikçi olduğunu. Bir buyruk diyebilirsiniz. Farklı her şeyi yapmak gibi görünüyor. Ben bekliyordum ama ne şimdi denedim her şey gereksiz görünüyor değildi. Ne gerçekten yapmak istiyorsun? Gerçek davul isabet davranarak – yanıp sönen ışıkları ile oynamak için mi? Yoksa oynuyor bir şarkı için profesyonel kalitede takviye parça olan bir MP3 dosyası alınır? Yani, bence, yeniliktir. Yani burada ne elde ediyoruz. Bu ‘Müzik’ App ve arasında bir haç gibi müzisyenin destek-ray hizmeti. İstediğiniz parçayı seçip Alive Davul sunucuları size olsun. Sonra çok daha müzisyen dostu Setlists ve ‘Müzik’ App ile almak daha çalar vardır. Çalma yerine mücadelenin gerçek bir keyif haline gelir. Hepimize müzisyenler istiyorum. Bizim aletleri oynamak istiyorum ve yaygara ve rahatsız minimum büyük ritmik desteğine sahiptir. Yani bu uygulama sunar budur. Müzisyen için Doğru yenilik.

Davul Makineleri uçtan uca çalışmaz. Onlar performansa hazır değiliz

      Eloa – Brezilya. Gitar, şarkı söyler. Conga, Timbales, bongoları ve Claves sever. Oynatır ve şarkı söyler bossa nova, caz samba, merengue, Lambada 

avatar2

BU APP SEVİYORUM !!    Böyle bir şey görmedim. Davul makineleri, bazı iyi sondaj ritimleri bile olanları kesmek gerekmez. Başka hiçbir şey iyi çalışıyor uçtan ucaŞarkın listesine ritmik destek parçaları sağlanmasında. Bu App gördüğüm en yakın şey, tam notalar var parçaları yedekleme ve şarkı dayalı olan bu uygulamalardır. Bir şarkı için sac-müzik ve arka müzik satın. Onlar Tamam biraz pahalı ve her zaman kullanmak istediğinizi, Şarkını veya şarkının düzenlemesi yok. Onlar da biraz aksak olabilir ve ritimler başlarına çok iyi olmamaya eğilimindedir. Bu uygulama benim için çok daha iyi olduğu için, (i) ritimler onlar şarkı yoksa (ii) sadece, bunu kendiniz ayarlayabilir, önemli değil, fantastik, ve (iii) izler ucuz başlangıç ve daha ucuz daha sen App kullanmak olsun. Nasıl olur? Ben genellikle aynı ritimler ve şarkı formlarını kullanın buldum. Ben yeni bir şarkı için aynı kombinasyonunu seçtiğinizde App o zaten tanır ve tekrar indirmez. Bu farklı bir başlıkla App farklı bir parça adı var ancak Uygulama aynı ses dosyasını kullanabilirsiniz bilmesi gerekir. Akıllı. Ayrıca olduğunuperformansa hazırkadarıyla Setlists ve oyuncu halindeyken olarak. Yani sadece bu bir Uygulamasını kullanmak ve performans sırasında benim için hızlı ve güvenilir. Tamamen bu uygulamayı seviyorum.

Benzersiz bir Aranjör az maliyet için ritmik çok destek sağlar

      Tepelik – şimdilik Tokyo. gitar ve piyano çalar ve şarkı söyler. latin ve klasik rock ve pop Beğeni

avatar3

BÜYÜK ritimlerinin YÜZLERCE. Ben düzenlenmesi için yaklaşımında bu uygulama oldukça benzersiz bulabilirsiniz. Bu en kapsamlı aranjör değil ama sadeliği içinde benzersiz. Bazı oldukça kolay yolu basitçe tanınmış şarkı formunu seçmenin parça başlığına uyan bir parça düzenlemek için gerçekten izin vermez. Hatta “sopa notasyonu” (kendi web sitesi veya dahili yardım ekranları bakınız) kullanarak şarkı formlarını girebilirsiniz. Daha sonra hem tanıtımlar ve sonlar için seçenekleri ile şarkının kesit yapısına dayalı bir düzenleme olsun. Bu şaşırtıcı derecede iyi gerçekten köprü ve orta koroları yanı dahil şarkı bölümleri özetliyor bir parça temin çalışır. Yani çok az çaba ve maliyet için ritim desteğinin bir çok şey. Onlar da çok iyi geliyor. melodileri bir sürü için, bu bile insana ama bazı melodileri de davul sonları veya şarkı boyunca bateristlik farklı stilleri isteyebilirsiniz. Yani neyi Şarkı Ritim Tracks yapar değil – henüz zaten. Onlar şu anda (şimdi sürüm 3.0 olarak teslim) tanıtan sonları üzerinde çalışıyoruz duydum. Yine de, orada bu kadar basit ya da daha hızlı davul ritim aranjör ve oyuncu olmuş ve setlists her şeyden daha daha kullanışlı hale olmamıştı.Ben harika ritimleri yüzlerce seviyorum.

Profesyonel kalitede sonuçlar, taşınabilir kolaylık ile basit bir yaklaşım

      Ron – LA, ABD. gitar, ağız org, piyano ve davul çalar. ülke, rock, caz ve blues Beğeni

avatar4

PROFESYONEL VE KULLANIM.  Bu App inanılmaz. Tamamen ne kadar iyi hafife. Destek parçaları kalitesi gerçekten profesyonel – profesyonel, yetenekli davul, profesyonel ses, profesyonel düzenlemeleri. Bununla Coupled, çok iyi bir tablodaki tüm parçaları tutmak ve play-listeleri halinde organize edememek eserler nerede önce böyle bir uygulama hiç olmadı. Hatta tek tuşla parça tüm listeyi oynayabilir. İnanılmaz. Hala yapacak sola başka bir şey olmadığını atlatamadım. Bu sadece harika çalışıyor! Tamam 4 dahil “fabrika” parkur bulunuyor. Caz ve Blues Sampler Uygulamanın 23 iyi melodileri dahil bulunmaktadır. Bu uygulamayı değerlendirmek için iyi ama gerçek güç kendi şarkı / parça düzenlemek için kullanarak gelir. Bu daha basit bir şey yoktur. Bunu inanmazlar. Ben grubumuz nasıl oynadığını 10+ koroları ile kendi düzenlemelerin bazı oluşturduk. Benim iPhone’da bunu benimle taşımak ve bizim sıkışma için iyi olan, hem de eski iPad’de da var. Yine eski iPad’de çalışıyor. Hız ile sorun yok. Sadece ile başlar  [ Jazz ve Blues Sampler] app sonra siz istediğiniz herhangi bir iz ekleyin. İyi olanlar da – seçim ritimleri 1000’ler vardır. Bu Uygulama gibi orada başka bir şey şey yoktur – bu saçma MIDI * dilsiz * makineler gibi değil. Gerçek kalite, profesyonel ve kullanışlı bu. Tavsiye edilen.

Bir sade merak nihai kullanılabilirlik ile koyun postuna bir kurt

      Wendy – Floransa, İtalya. Gitar ve klarnet çalar. Özellikle üzerinde, klasik müzik ve klasik popüler, folk, latin, caz ve blues Beğeni klarnet!

avatar5

KURT İÇİNDE koyun postuna.  Benim deneyim diğer poster benzer. Bu uygulama, ilk bakışta mülayim ve sönük görünüyor, ama koyun postuna onun bir kurt. Braun veya B & O gibi – O küçümsemesiyle özü bu. Hiçbir yanıp sönen ışıklar. Hiçbir hile. Sadece BÜYÜK TASARIM ve saygılarımla KULLANIŞLILIK gibi TOPLAM yeniden düşünmek. Destek parçaları hiç zaman en iyi akla gelebilecek ve hazır. Bir davulcu GERÇEK ŞARKI oynuyor gibi onlar gerçekten ses yoktur. Onlar şarkı hakkında her şeyi bilmeden o başarmak nasıl bilmiyorum. Bu esrarengiz.

Çok fazla başarı elde destek parçaları almak için diğer müzik nesil programları çalıştılar. Bunlar zaman bu kadar sürebilir ve yine bu ilham verici ses yok çünkü ben her zaman sonunda onlarla vazgeçmek. Bunlarla öyle değil Şarkı Ritim Tracks. 30 saniye başında ve onlar sadece büyük ses. Hiçbir işe yaramaz film. Organizasyon ve parçaların çalma çok söz edilmez ama parlak ve böylece sade bu. Başka bir oynatıcıyı kullanmak gerekmez. Bir sonraki oyuna devam iri düğmeler, kaliteli hız varyasyonu – içlerinde oyuncusu ‘müzisyenlerin oyuncudur. Burada çok belirtilmeyen başka büyük bir şey. Her zaman ekranda düzenlemeyi görebilirsiniz, bu yüzden sen yanında oynayacak biliyorum. Ve o müzisyenin dilinde varhangi yalnızca istediğiniz şeydir. Harika. Benim parçaları çoğu Sanırım birini dahili arama özelliğini kullanarak buldum olarak düzenlemek için olmadı. Gerçi birkaç düzenledim ve o kadar kolay oldu. Gerçekten böyle başka bir şey değildir vardır. Süper basitçe düzenlenmesi. Harika ses. Toplam Understatement. Sadece seviyorum – bile benim iPod Touch! Latin Ritim çok oynamak ve hepsini var. Ve onlar çok otantik ses. Tamamen ziyade hayatının geri kalanı için tatmin edecek bir şey müzik ve ses ile ilgili bakım ve yanıp sönen ışıklar oyuncak aramıyorsanız, ama insanlara bu App önerilir. Gerçek Kalite çok nadir olmakla birlikte, bu bir olan koyun postuna kurt.

Dil konuşur bir müzisyenin aranjörü

      ‘Ele – Melbourne, Avustralya. piyano çalar. caz, blues ve Latin gibi. 

avatar6

Bir müzisyen aranjör– Ben bu App diyoruz. Niye ya? Gördüğüm her şey sorun olduğu için bizler düzenlemelerin konuşmak ve App her zaman başka bir dil konuştuğu zaman en bir dil kullanmak gibi müzisyen olduğunu. Eğer dostun musos ile oturup birisi bir melodi çağırdığında, ne diyorsun? Sen en şu ya da bu melodi oynamasına izin diyebilirsiniz ve tüm herkes önce birlikte oynadım eğer düzenlenmiştir nasıl bilecek. Ama hepiniz daha önce birlikte oynadım bir melodi, o zaman ne değilse? orta hızlı bir şekilde söyle ve belki de his – – Bossa veya Reggae ya da her türlü ve ister orada olacağım bir intro veya üstten düz gitmek Lider tempo kullanılacak arayacak bekliyoruz. Daha sonra hem koroları sayısını katılıyorum ve de soloları belki sırası olabilir. Eh, onun siz de destek parçaları istediğiniz dilin tür olduğunu. Bir intro olup olmadığını bilmek istiyorum ve eğer öyleyse ne kadar uzun. Sen koroları sayısını bilmek istiyorum, bu yüzden vb soloları karar ve tempo ve ritmik stili hakkında bilmek istersiniz. Yani bu App ile olsun bilginin çeşit ve siz de parça ‘düzenlemek’ nasıl – müzisyenin dilinde – değil yanıp sönen ışıklar ve garip kontrollerde – sadece düz ingilizce müzisyenin düzenleme dilini. 4 çubuk kullanarak biten 8-barlar intro, 16 bar geçimsiz 6 korolarıyla – Eğer parça listesini kaydırmak gibi, her parça kendi örneğin böyle dile düzenleme vardır Yani bu App ile olsun bilginin çeşit ve siz de parça ‘düzenlemek’ nasıl – müzisyenin dilinde – değil yanıp sönen ışıklar ve garip kontrollerde – sadece düz ingilizce müzisyenin düzenleme dilini. 4 çubuk kullanarak biten 8-barlar intro, 16 bar geçimsiz 6 korolarıyla – Eğer parça listesini kaydırmak gibi, her parça kendi örneğin böyle dile düzenleme vardır Yani bu App ile olsun bilginin çeşit ve siz de parça ‘düzenlemek’ nasıl – müzisyenin dilinde – değil yanıp sönen ışıklar ve garip kontrollerde – sadece düz ingilizce müzisyenin düzenleme dilini. 4 çubuk kullanarak biten 8-barlar intro, 16 bar geçimsiz 6 korolarıyla – Eğer parça listesini kaydırmak gibi, her parça kendi örneğin böyle dile düzenleme vardırBuat ritim otempo. Bu benim ve diğer müzisyenler mantıklı ve birlikte oynamak olarak aramızda kullanılacak dilin tür. Bu Uygulama bir diyorlar ‘müzisyenlerin aranjör.


Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Parçalar
Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Parçalar tamamen şarkının müzikal form düzenlenmiş ritmik destek (Melodi veya uyum) oluşan destek parçanın yeni bir türüdür – bu “varsongform”. Bir profesyonel davulcu aldığı gibi Bu izler tam performansları vardır. Onlar sayımını-in, giriş bölümünün, korolarıyla ve karakteristik sonlar, bölümler başlatmak gösteren dolgular ve sonunda çerçeveli var. Hatta müzikal köprü ve orta koroları tarzına uygun yüksek yoğunluğa sahiptir. Yapılacaklar geleneksel aranjör arayüzü ortadan kaldırmak suretiyle basit tutulur. Bir 30 saniyenin altında bir parça seçebileceğiniz – 15 saniyenin altında bir onu asmak alır sonra.

App oyuncu tempo ayarlama ve konser veya jam session için parçaları sıralamak için bir tesis var. Tüm yeteneklerin müzisyenler için. Yeni müzisyenler şarkıları bir eşliğinde sağlamak için App kullanın. Bütün bunlar olurken ilgi çekici ve ilham verici ritimleri keyfi – Onlar, zaman tutmak oluk içine almak ve şarkının müzikal yapıyı içselleştirmek öğrenmek çok sempatik bir ritim olsun. Gigging müzisyenler Setlists içine desteklerini katalog ve performansı yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Bir setlist imkan ve müzisyen’ın çalar ile, kalite ritmik desteğini alarak  her biri Uygulaması’nda bir kendini bu ritmik destek daha fazlasını kullanarak bulur çok uygundur.

Şarkı Ritim Parçalar gerçekten yüksek kaliteli ritmik destek olan seçmek ve oynamak için uygundur. Bu destek parçaları yorulmaya gidiş değildir. Hiçbir şey sıra zorunda gidiş değildir. Sen oyuncunun ve setlist kullanıcı arayüzü kullanmaya devam teşvik ettiğini bulacaksınız. Eğer şarkı daha şeklini takdir alacak ve kendi tek ve albüm bültenleri içine bu parçaları içerebilir. Do diğer mobil davul Apps ile deneyimlerini tarafından ertelendi değil. Şarkı Ritim Parçalar farklı bir şey vardır.

Eğer son albümü, sıkışma, yeni bir akort öğrenme gigging veya kesme olsun, bu Şarkı Ritim Tracks bir çözüm sağlar.

Örnekleri göz atın de ses Alive Davul en Örnekleri sayfasında

Bu makalelere göz atın , ürün arkasındaki düşünce daha başka bilgi vermek Alive Drumming dan

Uygulamaya nasıl, o zaman nasıl sıkışmaya

Ne zaman ritim üzerinde çalışmak için?

Neden ritim parçaları ile songform?

Şarkı Ritim App Tracks indirin üzerinde Apple App Store

Canlı Davul en numune uygulaması deneyindaha önce örnek popüler melodileri parçaları düzenlenmiş s. Sizin pratik ve performans gereksinimlerine bunlar ayarlamak için uygulamayı kullanmak sonra kolaydır. Tüm numune uygulamalar aynıdır Şarkı Ritim Tracks uygulamasını ancak dahil numune parçalarla.



Ayrıca yayınlanan Orta.