Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια τεχνολογία βρίσκεται πίσω από έξυπνες διαδικτυακές υπηρεσίες Alive Drumming της; Εδώ είναι η ουσία –

Alive Drummingέχουν έξυπνες διαδικτυακές υπηρεσίες «s έχουν κατασκευαστεί στη γλώσσα προγραμματισμού Elixir. Οι προμήθειες υπηρεσία web Alive Drumming είναι πλήρως τοποθετημένα κομμάτια ρυθμόκατασκευασμένο από πολλαπλές παίρνει μακράς μορφής ήχου πολύ ταλαντούχος ντράμερ.

Με απλά λόγια, αυτή την υπηρεσία

  1. Αναλύει ένα αίτημα ιστού,
  2. Καθορίζει τη δομή διάταξη του κομματιού που ζητήσατε,
  3. Δημιουργεί τα σενάρια ήχου-μηχανική για να συνδέω φέτες της μεγάλης μορφής ήχου στο αποτέλεσμα, και, τέλος,
  4. Εκτελεί αυτά τα σενάρια, παρέχοντας την προκύπτουσα ήχου και την έξοδο της υπηρεσίας.

Compiler της γλώσσας ως υπηρεσία Web

Πολλά από αυτά είναι του κειμένου λεξιλογική ανάλυση και κλασικό σχεδιασμό compiler όπως η περιγραφή της τροχιάς είναι μια απλή γλώσσα LR1, και οι εκτινάσσονται σενάρια ήχου-μηχανική βελτιστοποιηθεί με μια φάση βελτιστοποίησης peep-τρύπα. Βήμα 3 παραπάνω, « Δημιουργώντας τα σενάρια ήχου-μηχανικής«, επιπλέον μετα-δεδομένα συμμετέχουν ανάλυσης κειμένου σχετικά με την τοποθεσία του μεγάλη μορφή ήχου των διαφορετικών εντάσεων drumming, γεμίζει, πριν και μετά γεμίζει, τα διαλείμματα τύμπανα, ωθεί, μετράνε-ins και καταλήξεις. Κάθε ένα από αυτά έχει πολλές «παίρνει» και αλγόριθμοι εφαρμόζονται στάθμιση σε ψευδο-τυχαίες επιλογές. Αρχικά, οι γλώσσες ισχυρή σε μορφή κειμένου χειραγώγηση θεωρήθηκαν με τις αρχές αλγόριθμους prototyped σε μπούφος, αλλά έγινε σαφές μια γλώσσα κατάλληλη για μαζική επεκτάσιμη web-υπηρεσίες ήταν απαραίτητη.  

Τεχνολογία Stack – Phoenix / Elixir / Erlang / Linux / GCP

Αυτό με οδηγεί σε Elixir και Phoenix. Elixir είναι μια καθαρά λειτουργική γλώσσα, ισχυρή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας κειμένου που συγκεντρώνει την εικονική μηχανή Erlang / OTP.Phoenix είναι ένα πλαίσιο web server γραμμένο σε Elixir. Elixir / Erlang περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της Telecom πλατφόρμας Open (OTP) – σχεδιασμένο για την εξαιρετικά συντηρησιμότητα και την αξιοπιστία που αναμένεται από τις πλατφόρμες των τηλεπικοινωνιών, όπως η εποπτευόμενη εργασίες και υπηρεσίες ενημερώσεις μονάδα. Έχουμε φιλοξενείται αυτό σε διακομιστές Linux στο Cloud Platform Google (GCP) χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά επεκτάσιμη σύμπλεγμα της Google Compute VMs και το Google Cloud Storage.

Δυναμικός Προγραμματισμός – Μια αύξηση της απόδοσης

Η λύση προγραμματισμός αξιοποιεί Δυναμικός Προγραμματισμόςσε πολλά μέρη. Δυναμικός Προγραμματισμός είναι όταν ένα πρόβλημα είναι (αναδρομικά) αποσυντίθεται σε πολλά επιμέρους προβλήματα και όπου υπο-προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν ότι είναι οι ίδιες με τις προηγούμενες. Αν ένα υπο-πρόβλημα είναι διπλότυπο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το λύσει και πάλι, απλά χρησιμοποιήστε το προηγούμενο αποτέλεσμα. Η προσωρινή μνήμη των αποτελεσμάτων επιτρέπει στον αλγόριθμο να ελέγχετε πάντα τη μνήμη cache για πρώτη φορά πριν την επίλυση του υπο-προβλήματος. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε σε πολλά επίπεδα εντός του διαλύματος. Δεδομένων δομών Elixir αποδείχθηκε πολύ υποδοχή με απλή Elixir χάρτες που χρησιμοποιούνται ως κρύπτες. Μετρήσεις Απόδοσης έδειξε μια μέση βελτίωση 60% στην χρήση της CPU και οι χρόνοι ολοκλήρωσης με τις κρύπτες αναπτυχθεί.

Ορισμένες περιοχές που αναπτύσσουν κρύπτες είναι

  1. Στο υψηλότερο επίπεδο, η ίδια η προκύπτουσα αρχείο ήχου προσωρινής αποθήκευσης,
  2. Η δημιουργία φέτες ήχου, παραμετροποιηθούν από τις απαιτήσεις είδος και το μήκος τους,
  3. Η ψευδο-τυχαία επιλογή των περιπτώσεων ήχου από μια ομάδα σταθμισμένο εναλλακτικές λύσεις – εδώ πέρασε η επιλογή χρησιμοποιείται ως είσοδος στον αλγόριθμο, καθώς και

Σχεδιασμός Προειδοποίηση – Google Drive

Ένα από τα πρώτα του σχεδιασμού είχε το προκύπτον αρχείο ήχου αποθηκεύονται προσωρινά στο Google Drive με την απάντηση του web server είναι μια ανακατεύθυνση στην προσωρινής αποθήκευσης του αρχείου. Αυτό το διάλυμα ελκυστικό επειδή αξιοποίησε την πολύ ώριμη, επεκτάσιμη και οικονομικά αποδοτική Google Drive. Ωστόσο, αποδείχθηκε προβληματική με το Google Drive γρήγορα την εφαρμογή ενός κυβερνήτη κάτω από πολύ μικρές ποσότητες φορτίου. Αποδείχθηκε Google Drive δεν ήταν ένα αγαθό κατάλληλο για αυτό το είδος της υπηρεσίας. Αν όλα τα αιτήματα κίνησης προήλθε από την υπηρεσία web, στραγγαλισμός εφαρμόστηκε που περιόρισε την υπηρεσία. Επιπλέον, ήταν δύσκολο να παράσχει τις διευθύνσεις URL Google Drive σε πελάτες με έναν τρόπο που με αξιοπιστία, δεν θα οδηγήσει σε αιτήσεις ελέγχου ταυτότητας. Google αποθήκευσης χρησιμοποιήθηκε τελικά στη θέση του Google Drive.

Περίληψη – μια μεγάλη τεχνολογία στοίβα

Elixir αποδείχθηκε τόσο τέλεια εφαρμογή για το συγκεκριμένο έργο και μια πραγματική ευχαρίστηση να εργαστούν σε. Η εργαλείων γύρω από τη γλώσσα είναι ώριμο και κατάλληλο για το σκοπό, η πλατφόρμα OTP είναι η καλύτερη λύση για την αξιοπιστία και δυνατότητα συντήρησης και περιορισμότων καθαρά λειτουργική γλώσσα αποδείχθηκε είναι περισσότερο ένα όφελος από τον περιορισμό. Λιγότερο πραγματικά μπορεί να είναι περισσότερο με το σχεδιασμό γλώσσα προγραμματισμού. Η Πλατφόρμα Cloud Google κάνει την ανάθεση των υποδομών, την παρακολούθηση και τη συντήρηση τόσο πολύ ευκολότερη από ό, τι ασχολείται με φυσικό υλικό. GCP εργαλείων έχει ωριμάσει και οι εγκαταστάσεις είναι εκτεταμένες. Θα ήθελα να συστήσω πλήρως την τεχνολογία στοίβα Phoenix / Elixir / GCP για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη κρίσιμες, πολύπλοκες διαδικτυακές υπηρεσίες.


Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Κομμάτια τραγούδι Rhythm
Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Song Rhythm Κομμάτια είναι ένας νέος τύπος του κομματιού υποστήριξης που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές οπίσθιας κάλυψης (αριθ μελωδία ή αρμονία) διατεταγμένο στο μουσικό μορφή του τραγουδιού – είναι «songform». Αυτά τα κομμάτια είναι πλήρεις παραστάσεις όπως κανείς από έναν επαγγελματία ντράμερ. Έχουν μια καταμέτρηση-in, τμήμα εισαγωγή, ρεφρέν και χαρακτηριστικές καταλήξεις, πλαισιώνεται από γεμίσματα που δείχνει πού τα τμήματα έναρξης και λήξης. Ακόμη και μουσικές γέφυρες και μεσαία χορωδίες έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά περίπτωση με το ύφος. Τα πράγματα είναι απλές, καταργώντας περιβάλλον του παραδοσιακού ενορχηστρωτής του. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – κάτω των 15 δευτερολέπτων μόλις γίνει ένα παίρνει το κρεμάτε από το.

Παίκτης της εφαρμογής έχει ρυθμό προσαρμογής και μια εγκατάσταση για την ακολουθία των κομματιών για την συναυλία σας ή συνεύρεση. Είναι για τους μουσικούς όλων των δυνατοτήτων. Νέα μουσικοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παράσχει συνοδεία τραγουδιών. Παίρνουν ένα ρυθμό που είναι συμπαθητικό, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει το χρόνο, να μπει στο αυλάκι και εσωτερικεύουν μουσική δομή του τραγουδιού – Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε συναρπαστική και εμπνέει ρυθμούς. Gigging μουσικοί κατάλογο υποστήριξή τους σε setlists και να το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσει τις επιδόσεις. Έχοντας την ποιότητα ρυθμική υποστήριξη, με μια εγκατάσταση setlist και αναπαραγωγής ενός μουσικού,  όλα σε μία εφαρμογή είναι τόσο βολικό βρίσκει κανείς τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το ρυθμικό υποστήριξη όλο και περισσότερο.

Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας ρυθμική υποστήριξη που είναι βολικό για να επιλέξετε και να παίξετε. Δεν πρόκειται να κουραστεί από αυτές υποστηρίζουν κομμάτια. Δεν πρόκειται να έχουν στην αλληλουχία τίποτα. Θα διαπιστώσετε ότι του παίκτη και το setlist του χρήστη interface ενθαρρύνει τη συνέχιση της χρήσης. Θα πάρετε για να εκτιμήσουν τη μορφή των τραγουδιών σας περισσότερο και μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά τα κομμάτια στη δική σας και μόνο και το άλμπουμ κυκλοφορίες. Μην αποθαρρύνεστε από τις εμπειρίες με άλλες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας drumming. Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι κάτι διαφορετικό.

Είτε θέλετε να μαθαίνετε μια νέα μελωδία, εμπλοκές, gigging ή την κοπή τελευταίο σας άλμπουμ, αυτό το τραγούδι Rhythm Tracks παρέχει μια λύση.

Ελέγξτε δείγματα του ήχου στη σελίδα Δείγματα Alive Drumming της

Ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα από Alive Drumming που δίνουν την καλύτερη κατανόηση της σκέψης πίσω από το προϊόν,

« Πώς να ασκήσετε, τότε πώς να μαρμελάδα»

« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »

Κατεβάστε το τραγούδι Rhythm Tracks App στο Apple App Store

Δοκιμάστε Alive Drumming του δειγματολήπτη apps για να δοκιμάσετε προηγουμένως τοποθετημένα κομμάτια της λαϊκής μελωδίες. Είναι τότε εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε αυτές τις απαιτήσεις πρακτική και την απόδοσή σας. Όλες οι εφαρμογές του δειγματολήπτη είναι το ίδιο τραγούδι Rhythm κομμάτια app, αλλά με τους περιλαμβάνονται τραγούδια του δείγματος.


Επίσης δημοσιεύονται στο Medium.