Hiç Alive Davul akıllı web hizmetleri arkasında hangi teknolojinin merak ettiniz mi? Yüreğin İşte –

Diri Davul‘ın akıllı web hizmetleri İksir programlama dilinde tasarlanmış edilmiştir. Web hizmeti malzemeleri Alive Davul en tamamen düzenlenmiş ritim izlerbirden inşa çok yetenekli davulcular uzun biçimli ses sürer.

Basitçe, bu hizmeti koymak

  1. Bir web isteği ayrıştırır,
  2. Talep edilen parçanın düzenlemesi yapısını belirler,
  3. Sonuç içine uzun biçimli ses dilimleri üzerinde kesikler ses mühendisliği komut dosyalarını oluşturur ve son olarak
  4. hizmetin çıkış olarak ortaya çıkan ses imkanı sunan, bu komut dosyalarını yürütür.

Web hizmeti olarak Dili Derleyici

Iz açıklaması basit LR1 dildir ve atılır görsel-mühendislik komut gözetleme deliği optimizasyon fazı ile optimize edilmiştir olarak bu çoğu metinsel sözcük analiz ve klasik derleyici tasarımdır. Adım 3 Yukarıdaki “ görsel-mühendislik komut dosyaları oluşturma, farklı davul şiddetlerinin uzun biçimli Ses konumuna ilişkin ek dahil ayrıştırma metinsel meta verileri doldurur, öncesi ve sonrası dolguları, davul sonları,” saymak-ins, iter ve sonlar. Bunların her biri birden bulunur alır ‘ve algoritmalar sözde rasgele seçimler de ağırlık geçerlidir. Başlangıçta, metinsel manipülasyon kuvvetli diller GAWK içinde prototyped erken algoritmalar ile kabul edildi, ama net kitlesel ölçeklenebilir bir web hizmetleri ihtiyaç vardı için uygun bir dil haline geldi.  

Teknoloji Stack – Phoenix / İksir / Erlang / Linux / GSO

Yani iksiri ve Phoenix’e sağlamıyor. İksir Erlang / OTP sanal makineye derler metin işleme tesislerinde kuvvetli tamamen işlevsel dilidir. Phoenix Elixir yazılmış bir web sunucusu çerçevesidir. İksir / Erlang Açık Telekom Platformu (OTP) tüm avantajlarını içerir – Böyle modül güncellemeleri denetimli görevler gibi ve hizmet telekom platformları, beklenen ultra bakım kolaylığı ve güvenirlik için tasarlanmış. Google Compute VM’lerin ile Google Cloud Storage bir derece ölçeklenebilir küme kullanarak Google Cloud Platformu (GSO) Linux sunucularda bu ev sahipliği yaptı.

Dinamik Programlama – Bir performans artışı

Programlama çözüm güçlendirir Dinamik Programlamabirçok yerde. Sorun çok alt problemlere ve nerede alt problemler öncekilere denk olduğunu ortaya çıkabilir ayrılacak (yinelemeli) olduğu Dinamik Programlama olduğunu. Bir alt problem aynı olursa, yine bunu çözmek Sadece önceki sonucunu kullanmaya gerek yoktur. Sonuçların bir önbellek algoritması daima alt problem çözme önce ilk önbellek kontrol etmenizi sağlar. Bu teknik çözüm içinde pek çok düzeyde kullanıldı. Basit İksir önbelleklerine olarak kullanılan haritaları ile Elixir veri-yapıları çok uzlaşmacı olduğunu kanıtladı. Performans ölçümleri dağıtılan önbellekleri CPU kullanımı ve tamamlama zamanlarda ortalama% 60 iyileşme göstermiştir.

önbelleklerini dağıtmak bazı alanlar

  1. En üst düzeyde, ortaya çıkan ses dosyası kendisi önbelleğe alınır,
  2. Onların tipi ve uzunluk gereksinimlerine Parametreleştirilen ses dilim oluşturulması,
  3. ağırlıklı alternatifler gruptan ses örneklerinin yalancı rasgele seçimi – Burada geçen seçimi de algoritmanın girdi olarak kullanılan

Tasarım Uyarı – Google Drive

Erken tasarımı web sunucusu yanıt önbelleğe dosyaya bir yönlendirme olmak Google Drive önbelleğe çıkan ses vardı. Çok olgun ölçeklenebilir ve uygun maliyetli Google Drive kaldıraçlı çünkü bu çözüm itiraz ediyordu. Ancak, Google Drive hızla yükün oldukça küçük miktarlarda altında vali uygulayarak ile problemlidir kanıtladı. Bu, Google Drive hizmetinin bu tür için uygun değildi ortaya çıktı. Tüm Sürücü istekleri web hizmetinden geldiyse, azaltma hizmeti sınırlı olduğu uygulanmıştır. Ayrıca, güvenilir bir kimlik doğrulama istekleri neden olmaz bir şekilde müşterilere Google Drive URL’ler tedarik zordu. Google Depolama sonunda Google Drive yerine kullanılmıştır.

Özet – büyük bir teknoloji yığını

İksir çalışmak için bu proje ve gerçek bir zevk için hem mükemmel bir uyum olduğunu kanıtladı. Dilin etrafında takım olgun ve amaca uygun OTP platformu güvenilirlik ve bakım kolaylığı ve en iyi çözümdür kısıtlamakanıtladı tamamen işlevsel dilinin bir sınırlama daha yarar fazla olması. Az gerçekten programlama dili tasarımı ile daha fazlası olabilir. Google Bulut Platformu çok daha kolay fiziksel donanım ile ilgili daha altyapı devreye, izleme ve bakım yapar. GSO araç grubu olgunlaştı ve imkanları kapsamlı. Biz tam gelişmekte olan ve kritik, karmaşık web servisleri dağıtmak için Phoenix / İksir / GSO teknoloji yığını öneriyoruz.


Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Parçalar
Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Parçalar tamamen şarkının müzikal form düzenlenmiş ritmik destek (Melodi veya uyum) oluşan destek parçanın yeni bir türüdür – bu “varsongform”. Bir profesyonel davulcu aldığı gibi Bu izler tam performansları vardır. Onlar sayımını-in, giriş bölümünün, korolarıyla ve karakteristik sonlar, bölümler başlatmak gösteren dolgular ve sonunda çerçeveli var. Hatta müzikal köprü ve orta koroları tarzına uygun yüksek yoğunluğa sahiptir. Yapılacaklar geleneksel aranjör arayüzü ortadan kaldırmak suretiyle basit tutulur. Bir 30 saniyenin altında bir parça seçebileceğiniz – 15 saniyenin altında bir onu asmak alır sonra.

App oyuncu tempo ayarlama ve konser veya jam session için parçaları sıralamak için bir tesis var. Tüm yeteneklerin müzisyenler için. Yeni müzisyenler şarkıları bir eşliğinde sağlamak için App kullanın. Bütün bunlar olurken ilgi çekici ve ilham verici ritimleri keyfi – Onlar, zaman tutmak oluk içine almak ve şarkının müzikal yapıyı içselleştirmek öğrenmek çok sempatik bir ritim olsun. Gigging müzisyenler Setlists içine desteklerini katalog ve performansı yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Bir setlist imkan ve müzisyen’ın çalar ile, kalite ritmik desteğini alarak  her biri Uygulaması’nda bir kendini bu ritmik destek daha fazlasını kullanarak bulur çok uygundur.

Şarkı Ritim Parçalar gerçekten yüksek kaliteli ritmik destek olan seçmek ve oynamak için uygundur. Bu destek parçaları yorulmaya gidiş değildir. Hiçbir şey sıra zorunda gidiş değildir. Sen oyuncunun ve setlist kullanıcı arayüzü kullanmaya devam teşvik ettiğini bulacaksınız. Eğer şarkı daha şeklini takdir alacak ve kendi tek ve albüm bültenleri içine bu parçaları içerebilir. Do diğer mobil davul Apps ile deneyimlerini tarafından ertelendi değil. Şarkı Ritim Parçalar farklı bir şey vardır.

Eğer son albümü, sıkışma, yeni bir akort öğrenme gigging veya kesme olsun, bu Şarkı Ritim Tracks bir çözüm sağlar.

Örnekleri göz atın de ses Alive Davul en Örnekleri sayfasında

Bu makalelere göz atın , ürün arkasındaki düşünce daha başka bilgi vermek Alive Drumming dan

Uygulamaya nasıl, o zaman nasıl sıkışmaya

Ne zaman ritim üzerinde çalışmak için?

Neden ritim parçaları ile songform?

Şarkı Ritim App Tracks indirin üzerinde Apple App Store

Canlı Davul en numune uygulaması deneyindaha önce örnek popüler melodileri parçaları düzenlenmiş s. Sizin pratik ve performans gereksinimlerine bunlar ayarlamak için uygulamayı kullanmak sonra kolaydır. Tüm numune uygulamalar aynıdır Şarkı Ritim Tracks uygulamasını ancak dahil numune parçalarla.


Ayrıca yayınlanan Orta.